Aceste alimente fac minuni pentru erectiile barbatilor! Uite ce trebuie sa mananci ca sa fii un adevarat „taur” in pat

Prof. dr. Constantin Dumitrache, medic endocrinolog de la Institutul de Endocrinologie C.I. Parhon, a declarat pentru că există mai multe alimente care scad atât performanţa s*xuală cât şi capacitatea de a obţine o erecţie. „Deşi majoritatea cazurilor de disfuncţie erectilă au la bază factori psihici, medicamentele influenţează calitatea vieţii s*xuale”, menţionează prof. dr. Dumitrache.

Sunt multe produse care diminueaza performantele sexuale ale barbatilor, dar exista unul care are efectul invers.

Un studiu recent, publicat in Jurnalul American de Nutritie, sustine ca alimentele bogate in flavonoizi, substante care se regasesc in fructe, legume, ceai si vin rosu scad semnificativ riscul de aparitie a disfunctiilor erectile.

Falvonoizii sunt nutrientii care dau strugurilor sau afinelor culoarea puternica. Au proprietati antioxidante si antiinflamatorii puternice si, in privinta penisului, incurajeaza curgerea sangelui, care este esentiala pentru erectii. In concluzie, ai nevoie de o cantitate cat mai mare de flavonoizi in sange.

Domnilor, iata noua voastra lista pentru cumparaturi: afine, cirese, salate, citrice, patrunjel, ardei picant, ceai, ridichii si vin rosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*