fullscreen-capture-1142016-45413-pm

Aceste 10 poze ale cuplurilor din dormitor îți vor deschide ochii! Lucrul cel mai rău este că nu poți face nimic în privința asta!

Dormitul ziua sau noaptea, este un ritual pe care toți îl avem astfel încât mintea și trupul să se refacă și să poată funcționa normal. Când ești în creștere dacă ești destul de norocos, dormi singur și atunci te poți întoarce de pe o parte pe alta cum vrei tu și când vrei tu . Pe măsură ce înaintezi în vârstă și intri într-o relație lucrurile se schimbă. Dar știați că felul în care doarme un cuplu poate spune multe despre o persoană sau despre relație?

Suspans

1-2

Această poziție de somn, presupune ca partenerii să stea spate în spate iar unul din parteneri este cu un picior sau o mână ce atârnă în afara patului. Asta înseamnă că partenerul are nevoie de mai mult somn, sau un somn mai bun. Dar poate însemna și apariția unei distanțe în relație. Poate fi și o chestie de temperatură, așa că nu vă pripiți să trageți o concluzie fără să vorbiți cu partenerul.

Crabul

2-3

Această poziție presupune ca un partener să se bucure de o parte mai mare din pat în timp ce celălalt se bucură de o parte mai mică din pat. Nici în cazul acestei poziții nu există aproape deloc apropiere.

Acoperișul

3-1

Clasica îmbrățișare a îndrăgostiților în timpul somnului, în care partea feminină a relației sprijină capul pe umărul partenerului. Este o poziție care semnifică devotamentul celor doi.

Discuția cu perna

4

Pentru cei cărora le place să adoarmă uitându-se în ochii persoanei iubite, această poziție este perfectă. Plus de asta vei avea beneficiul de a putea vorbi cu partenerul până adormi. Această poziție este în general adoptată de cuplurile aflate la început.

Hollywood

5-1

Probabil vă întrebați cum a căpătat această poziție numele, este pentru că e văzut-o de multe ori în filme și la televizor. De obicei vezi o femeie frumoasă, odihnindu-se pe pieptul lucrat al partenerului, dormind doar pe o pernă musculară. Nu este absolut deloc confortabil, puteți întreba pe oricine. Într-o oră după ce ai adormit te vei trezi cu o mână amorțită și cu dorința de a muta partenerul. Chiar și așa, este destul de comună.

Nodul iubirii

5-1

Are acest nume pentru că corpurile partenerilor se întrepătrund. Este clar un semn de tensiune erotică și semnifică o relație între doi parteneri egali.

Lingurița clasică

7-4

Multor persoane le place să doarmă pe o parte, și ce poziție este mai bună dacă nu clasica lingură? În această poziție partenerul dominator acoperă protector celălalt partener, dând o senzație foarte reconfortantă.

Lingura inversată

8-1

Doar pentru că partea masculină poate acoperi mult mai amplu partenera, nu înseamnă că ea nu poate. În această poziție partenerul mai mic îmbrățișează partea masculină. Este de asemenea o poziție reconfortantă.

Spate în spate

9

Când vreți să stați unul lângă altul dar să evitați să vă încălziți unul pe celălalt. De obicei în poziția asta ceva se atinge dar fiecare partener are propriul său spațiu dar cuplul rămâne totuși conectat.

Iubitorii de libertate

10-1

Câteodată căldura verii e atât de mare încât se evită contactul cât mai mult posibil. Se întâmplă din când în când și atunci fiecare are nevoie de spațiu. Așa că data următoare când te bagi în pat, uită-te mai bine la poziția de somn, ai putea să observi ceva la care nu te așteptai.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Sursa: andreilaslau.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*