hh

Acesta este site-ul unde poți vedea orice stradă și casă din orice colț al lumii Acesta este site-ul unde poți vedea orice colț al lumii

Pentru că tehnologia a evoluat foarte mult, există un nou site în care puteți găsi și vedea absolut orice stradă și casă din orice colț al lumii, astfel în doar câteva secunde, poţi ajunge, virtual, în celălalt colţ al lumii. Aici poți vedea lumea ca în palmă. Trebuie doar să accesați acest site showmystreet.com și să găsiți strada de care sunteți interesat. Puteți introduce strada fie în română sau engleză.

Dacă rezultatul nu este cel dorit, mai introduci date, cum ar fi numărul imobilului căutat, sau chiar precizări precum ”strada”, ”bulevard”, ”bloc”, iar pe ecranul computerului va apărea locaţia dorită. Uneori, dând doar un spațiu după denumirea străzii, poți fi purtat dintr-un oraș în altul care are acelasi nume de stradă. De exemplu, strada Mihai Eminescu există atât în București, Galați, Buzău sau multe alte orașe din România. Când ai ajuns la destinația dorită, poți închide ferestrele de căutare, pentru a avea mai mult spațiu pe ecran.

Cei mai curioși pot face o plimbare virtuală pe stradă sau un înconjor al casei pe care au dorit să o vadă. Foarte mulți oameni și-au găsit casele unde au copilărit. Voi ați reușit? Merită încercat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*