daas

Acesta este singurul lucru pe care o femeie nu il accepta la un barbat in pat!

Femeile se declară de cele mai multe ori deschise la experienţele sexuale doar ca recent a fost dezvaluit un lucru despre care spun ca este absolut inacceptabil la un barbat.

O echipa de cercetatori au analizat mai mult de 1000 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani şi le-au chestionat în legătură cu identităţile şi experienţele lor sexuale.

In urma studiului s-a constatat ca 63% dintre acestea au spus că şi-ar cataloga experienţele cu mai multe cuvinte decât tradiţionalele „homosexual”, „heterosexual” sau „bisexual”, insa tot acelaşi procent de respondente a declarat că nu şi-ar da întâlnire cu un bărbat care s-a culcat cu un alt bărbat.

Tot in urma studiului s-a descoperit ca 47% dintre femei au spus că au fost atrase de o altă femeie, iar dintre acestea 31% au şi avut parte de exeperienţe sexuale cu o persoană de acelaşi sex. În plus, doar 3% dintre femei au fost de părere că sexul este cel mai important aspect într-o relaţie.

 

 Rezultatele acestui studiu se aliniază percepţiei generale potrivit căreia femeile sunt, într-o oarecare măsură, „mai fluide” în ceea ce priveşte sexualitatea lor decât bărbaţii.

„În zilele noastre, multe persoane inventează termeni proprii”, a explicat Savin-Williams. O diferenţă, însă, ar putea fi remarcată la nivelul diferitelor generaţii. „Există o tendinţă în continuă creştere de a evita ‘închiderea într-o cutie’, mai ales în rândul femeilor mileniului trei”, a completat cercetătorul.

Niki, o femeie care a luat parte la sondaj a povestitit si despre prima ei experienta sexuala cu o femeie: „A fost amuzant, dar nu a schimbat modul în care îmi percep sexualitatea. Pur şi simplu m-am gândit că acesta este un nou mod de a face dragoste”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*