1

Acest oraş mic din Canada oferă un loc de muncă și o casă pentru oricine dorește să se mute acolo!

Cape Breton este o mică insulă situată la capătul estic al Nova Scoţia, Canada.  Farmer’s Daughter Country Market, o brutărie și un magazin general, este o afacere din acest paradis ascuns, care caută să se extindă. De fapt, ei au tot ce au nevoie pentru acest lucru, cu excepția … oamenilor.
Această frumoasă insulă cu natura sa unică și mediu ecologic curat are multe de oferit: există mai multe locuri de interes, cluburi pentru copii, biserici, etc. Populația orașului este de aproximativ 150.000 de oameni, dar este în scădere.
După angajarea tuturor localnicilor calificați care au nevoie de un loc de muncă, proprietarii de afaceri au postat un anunţ care sună prea bine pentru a fi adevărat pe pagina lor de Facebook.
Oricine dorește să se mute în acest oraș va avea un loc de muncă și un teren de 2 acri pentru a trăi. Cu toate acestea, este important să rețineți că lucrătorii străini nu se pot aplica pentru locurile de muncă, deoarece Cape Breton nu este calificat pentru Programul de munca externă. Ea poate lua numai persoanele care sunt autorizate în mod legal să lucreze în Canada.
Cu toate acestea, noi vă îndemn să nu renunți! În conformitate cu legislația canadiană, trebuie doar 2 documente pentru a obține un loc de muncă în Canada: o invitație din partea unui angajator canadian aprobat de Ministerul Muncii și Dezvoltării Sociale al Canadei, și un permis de muncă, care se eliberează după obținerea unei vize temporare.
Eşti gata să faci primii paşi spre visele tale?

5 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*