man-in-bed-on-phone-552568-504x270

Acest lucru ruinează viaţa sexuală a fiecăruia. Facem asta de cel puţin 50 de ori pe zi!

Suntem în mod constant atașaţi de telefoanele noastre, un nou studiu a arătat cât de dăunător este acest obicei faţă de viața noastră sexuală.

Conform unui studiu realizat de către Ofcom şi Deloitte, o persoană obişnuită petrece o treime din timpul lor pe internet, verificând telefoanele lor de până la 50 de ori pe zi.

Legătura aceasta cu telefonul mobil poate afecta productivitatea muncii noastre, starea de spirit, memoria și viața noastră sexuală, avertizează experții.

man-in-bed-on-phone-552568-504x270

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că supraîncărcarea digitală determină o creștere a nivelului nostru de stres. Pe masură ce petrecem mai mult timp pe telefonul mobil, corpul nostru produce mai mult din hormonul stresului precum şi adrenalină, care poate încărca creierul nostru și perturba gândirea noastră.

Studiul National de Atitudini Sexuale și Stiluri de Viață spune că  oamenii fac mai putin dragoste în comparație cu 20 de ani în urmă, mulți experți cred că e din cauza nevoii noastre de a fi în contact non stop cu tehnologia.

Ce părere aveţi despre această concluzie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*