Acest câine a refuzat să părăsească locul unde a fost ucisă stăpâna sa. Ce a urmat e cutremurător

Paco și stăpâna sa, Kelly Black, se plimbau pe strazile din Jacksonville, Florida, în momentul în care aceasta din urmă a fost lovită de o mașină.
Potrivit poliției, femeia a fost agățată de remorca unui camion și târâtă zeci de metri.

Presa locală scrie că Paco a rămas alături de stăpâna ei până când aceasta a murit la fața locului. S-a trântit pe asfalt și a refuzat să părăsească locul în momentul în care polițiștii au venit și au analizat scena accidentului.

Câinele ar fi refuzat în continuare să plece de la locul unde a fost accidentată stăpâna sa, dacă familia acesteia nu ar fi venit să îl ia.
Polițiștii au precizat că circumstanțele accidentului sunt încă neclare și că singurul martor este chiar Paco.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Citeste si:
Au găsit lângă casă un pisic minuscul. Dar aparențele înșelau. Ce s-a dovedit a fi creatura

O pisică minusculă găsită de o familie pe stradă s-a dovedit a fi adevărată raritate, parte a unei specii pe calde de dispariție.

O familie din Thailanda a văzut pe geam un pisoi minuscul, abandonat pe stradă. Apropiindu-se, ei au înțeles că motănelul nu este o obișnuită pisică domestică și au sunat la serviciile de urgență.

Salvatorii organizației „Wildlife Friends Foundation Thailand” (WFFT) au venit și l-au luat pe micuț. De fapt, pisicul făcea parte dintr-o specie pe cale de dispariție: „pisică-pescar” — o felină sălbatică, care trăiește în Asia Sud-Estică.

„Am fost uimiți de faptul că pisoiul era singur, fără mamă” — au spus reprezentanții WFFT. — „Era evident faptul că el se născuse cu câteva ore în urmă.”

De fapt, familia, care a găsit pisoiașul, o cunoștea pe pisica-mamă. „Mama motănelului era un animal salvat, pe care ei l-au găsit cu câțiva ani în urmă pe câmpul de orez aflat în apropiere de casa lor. Ei au crescut pisica, iar apoi au eliberat-o în sălbăticie.”

Pisica crescută în familie se întoarce uneori acasă. Și salvatorii presupun că ea a hotărât să-și nască puii lângă casă. Cel mai probabil, ea și-a mutat apoi pisoii în alt loc.

„Cărându-și puii, ea nu a observat că mai rămăsese unul în urma sa” — au spus cei de la WFFT.

Familia a așteptat ca pisica să se întoarcă după motănel, dar, cel mai probabil, ea a uitat de el.

Când a fost găsit, pisicul era „înghețat și flămând”. De aceea, el a fost dus la clinica din cadrul WFFT. Veterinarul l-a ținut pe micuț în sân ca să-l încălzească. El a primit numele Simba.

Din cauza distrugerii mediului său ambiant, „Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii” (IUCN) a clasat pisica-pescar ca specie pe cale de dispariție.

„Acum Simba este ținut într-un incubator special, care creează un mediu ideal pentru el” — au zis reprezentanții WFFT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*