Acest barbat e terorizat de nevasta lui! Femeia il forta sa o satisfaca atunci când era la ciclu. Nu o sa crezi ce a dezvaluit barbatul speriat

Un bărbat i-a uimit pe judecători atunci când le-a spus care este motivul pentru care vrea să divorțeze de soția sa, după un mariaj de 12 ani. Bărbatul susține că s-a săturat să-l oblige să-i facă oral.

Barbatul din Nigeria spune: „Soția mea este demonică. De ani de zile tot insistă să-i fac oral atunci când este în perioada de ciclu. Nu am avut vreo problemă cu asta la început pentru că este soția mea și am jurat să o iubesc. Dar lucrurile au scăpat de sub control și mă pune mereu să-i fac oral”, a mărturisit Idongesit Etuk (38 de ani) în fața judecătorilor, potrivit Daily Star.

„La început n-am luat-o în serios, dar m-a amenințat că divorțează de mine și ia și copiii cu ea dacă nu-i ofer ceea ce dorește”, a mai adăugat bărbatul. El a spus că nu mai poate trăi în condițiile astea și vrea să se despartă de femeia în vârstă de 40 de ani.

La rândul ei, femeia a negat că l-ar fi forțat în vreun fel să-i satisfacă plăcerile. „Nu l-am obligat. I-am cerut doar o dată și de când a refuzat, nu l-am mai deranjat. Încă îmi iubesc soțul și nu pot trăi fără el. Nici copiii mei nu pot trăi fără tatăl lor la o vârstă atât de fragedă.”

În cele din urmă, judecătorul a încheiat actul de divorț, custodia copiilor revenind femeii, iar costurile fiind suportate de cel care a depus plângerea, adică de bărbat, care va putea să-și vadă oricând copiii.

Citeste si: Avea amantă o italiancă focoasă, pe care a lăsat-o gravidă din greșeală. A plătit-o ca să plece din țară și a crezut că a scapat de ea. I-a cerut doar să-l anunțe printr-o vedere când naște. 9 luni mai târziu a primit asta . A citit și a leșinat.

Și-a lăsat însărcinată amanta italiancă. Credea că a scăpat de ea, dar italianca i-a făcut o supriză
El avea o căsnicie fericită, cel puțin așa părea din afară. Din păcate, el nu mai era așa fericit, deși își iubea soția, dar avea nevoie de un pic de pasiune în viața lui, un pic de piper, să se simtă iar apreciat. Considera că soția lui se ocupă mai mult de cei doi fii și pe el îl ignoră.

Așa că a întâlnit-o pe ea, o italiancă focoasă. S-a ciocnit de ea în timp ce era în supermarket trimis de soție să ia ulei și zahăr. Italianca, Giovanna l-a fermecat din prima. Era frumoasă, tânără și interesată de el. Aventura lor n-a durat prea mult. El inventa diverse scuze acasă, o scotea în oraș pe Giovanna, se distrau, iar el uita de pamperși și colici câteva ore pe zi.

Soția lui bănuia de ceva vreme că el are pe altcineva și chiar era dispusă să-l ierte dacă era adevărat, dar nu avea nicio dovadă că el a fost infidel.

Într-o zi, Giovanna i-a trimis un sms, trebuia să vorbească urgent! El a venit la întâlnire, ca de obicei cu zâmbetul de buze. N-a durat prea mult. Giovanna i-a spus că a rămas gravidă.

A căzut cerul pe el, se simțea încolțit și nu găsea cale de scăpare. Ceva sau cineva i-a luminat mintea. O s-o plătească pe Giovanna să plece din țară, să se ducă la părinții ei din Sicilia. Da, o să scape de ea.

El avea o sumă de bani importantă ascunsă de soția sa pe care i-a oferit-o Giovannei. Ea a acceptat suma mare de bani și a plecat în Italia. El a rugat-o doar să-l anunțe când va naște, să-i trimită o vedere și să scrie pe ea Spaghete.

După 9 luni, soția găsește în cutia poștală vederea de la italiancă și i se pare tare ciudată. Îi citește soțului ce scria pe vedere:

“Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete

Trei cu chiftele, două fără

Trimite sos de roșii”

Soțul a leșinat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*