Mandatory Credit: Photo by WestEnd61 / Rex Features ( 837564a ) MODEL RELEASED Group of friends in bar, portrait VARIOUS

Acest bărbat a fost de acord ca IUBITA lui să se culce și cu alți bărbați de frică să nu îl PĂRĂSEASCĂ! Când o sa vezi cum arată femeia o SĂ-ȚI DAI PALME

Acest bărbat are o relație deschisă, deși el nu se culcă niciodată cu alte femei. A fost însă de acord ca iubita lui să întrețină relații intime cu alți bărbați pentru ca ea să nu-l părăsească.

Adam Gillet este împreună cu Beatrice Gibbs de doi ani și cei doi au găsit o cale prin care ea să nu se despartă de el, pentru că pur și simplu nu se poate abține în preajma altor bărbați. „Îl iubesc pe Adam, dar nu eram pregătită să mă dedic unui singur bărbat. I-am spus că trebuie să mă despart de el, ca să nu fiu neloială.”

Adam nu a putut accepta ca relația să se termine așa că i-a propus iubitei un aranjament: să se culce cu cine vrea, dar să îi spună și lui cu cine și când. „Am un iubit pe care îl iubesc, dar mă pot distra cu alți bărbați când vreau eu. În dimineața de după o noapte în care am fost plecată, când îl văd, mă simt uneori puțin rău, dar după ce ne îmbrățișăm și vorbim revenim la normalitate în relația noastră.”

Iubitul ei spune că acceptă situația pentru că este singură care poate face relația lor să funcționeze. „M-am simțit gelos la început, în special după prima dată. Încă simt puțină gelozie când vorbește despre ce a mai făcut, dar o păstrez înăuntru”, a spus Adam.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*