Acest BĂRBAT a adus ACASĂ în ULTIMII 20 de ani ZECI DE COPII: ,,Știu că VOR MURI, dar nu am DE ALES”. E incredibil CE LE FACE, până acum A ÎNGROPAT 10 și spune că va CONTINUA! WOW!

În ultimii 20 de ani Mohamed Bzeek i-a adunat pe cei mai bolnavi copilași din centrele de plasament din Los Angeles. Fiecare copil pe care l-a luat acasă are o boală terminală și în ciuda acestui fapt, nimeni nu le oferă îngrijire specială. Așa că, în ultimele două decenii Bzeek a îngropat 10 copii, dintre care unii chiar i-au murit în brațe!

Iată ce mărturisește Melissa Testerman șefa departamentului care se ocupă de Serviciile Sociale: ,,Dacă ne sună cineva și ne spune că un copil are nevoie de un cămin, există un singur nume la care ne putem gândi. Bzeek e singurul care dorește să îi ia acasă pe acești copii”.

Recent, imigrantul libian i-a urat bun venit în casa lui unei fetițe de 6 ani cu un defect extrem de rar la creier. Fetița suferă crize asemenea cu cele de epilepsie zilnic, membrele îi paralizează, este oarbă și surdă… Dar Bzeek o iubește de parcă ar fi a lui.

Iată ce spune chiar el: ,,Știu că nu poate să audă, nu poate vedea, dar eu vorbesc mereu cu ea. O țin mereu de mână, mă joc cu ea, o ating… Are și ea sentimente. Are un suflet. Este o ființă umană”.
Bzeek, în vârstă de 62 de ani, este un om blând cu o barbă neagră și o voce domoală. El este cel mai în vârstă dintre frații lui, împreună sunt 10, a sosit în America din Libia ca student la facultate în anul 1978. A început să aibă grijă de copiii bolnavi în faze terminale împreună cu soția lui, și după ce aceasta a murit el a continuat munca de suflet pe care o făceau împreună, în amintirea ei.

El mărturisește: ,,Cheia e să îi iubești de parcă ar fi ai tăi. Știu că sunt bolnavi, știu că vor muri curând. Dar fac tot ce pot eu, ca ființă umană, și las restul în mâinile Domnului”.
Sunt aproximativ 600 de copii în orice moment în cetrele maternale din orașul lui, mulți dintre acești copii au fost pentru totdeauna internați în spitale până când cineva precum Bzeek vine și se decide să-i salveze în felul lui. Dar sunt foarte puțini ca el pe lume!
Sperăm că povestea lui Bzeek vă va inspira să-i ajutați mai mult pe copiii din centrele de plasament, și, cine știe, poate chiar să interveniți pentru a schimba viața unuia dintre ei!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*