Aceasta tanara a iesit PE STRADA in BIKINI CU VIBRATOR! Reactiile trecatorilor la ORGASM erau de nepretuit – VIDEO

Dupa ce a facut un pariu pe care l-a pierdut, o tanara a fost nevoita sa se plimbe pe strazile din New York purtand o pereche de bikini vibratori si sa initieze conversatii cu trecatorii.

Si pentru ca prietenii fetei sa nu fie singurii care s-au amuzat pe seama acestei situatii stanjenitoare, au hotarat sa filmeze intregul moment. Clipul a ajuns viral pe internet, fiind vizionat de peste 6 milioane de ori, potrivit DailyStar.

„Am pierdut un pariu pe care l-am pus cu Nellie, iar acum voi vorbi cu straini purtand chilotei vibratori” au fost vorbele fetei in primele secunde din filmare. In continuare, aceasta s-a indreptat spre o masa la care stateau mai multi barbati pentru a intra in vorba cu ei. Nu a apucat, insa, fiindca prietena ei a avut grija sa apese telecomanda bikinilor, nemaifiind capabila sa se controleze din pricina placerilor.

Unul dintre cele mai amuzante momente din clip este cel in care fata se alatura unui grup de ofiteri pentru a face o poza, in timp ce prietena ei continua sa se joace cu telecomanda care ii activeaza lenjeria vibratoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*