insta

Aceasta femeie a murit in 2013. Sotul ei a descoperit-o recent pe Instagram facand asta

Frumoasa Anna Zaychkovskaya, fosta Miss Ucraina ,a fost declarata moarta in urma cu 3 ani de autoritati. Tanara a anuntat ca se duce sa fumeze o tigara si nu s-a mai intors. Politistii au sustinut ca femeia a fost omorata dupa ce au gasit un cadavru care avea caracteristicile ei fizice.

A descoperit-o cu altul pe Instagram: era chiar verisorul sau

Gianluca Cervara, sotul ei, un multimilionar italian a avut parte de cea mai nefericita surpriza in timp ce naviga pe Instagram. A gasit-o pe Anna traind alaturi de alt barbat. Socul a fost atat de mare incat credea ca e o persoana care seamana foarte bine cu sotia, mai ales ca ea era deja moarta. Dupa mai mult investigatii, italianul a aflat ca este chiar ea in pozele de pe Instagram.

Cei doi s-au casatorit in anul 2010 in Ucraina si planuiau sa isi uneasca destinele si in fata Bisericii, in vara lui 2011. Numai ca, la scurt timp dupa ce s-au casatorit civil, tanara a plecat sa fumeze o tigara si nu s-a mai intors.

Gianluca a cautat-o in toate partile. I-a vizitat parintii si prietenii, insa nimeni nu l-a putut ajuta cu vreo informatie. Dincolo de faptul ca nu o mai gasea, Anna plecase cu documente personale, cu telefonul sau movil si mai bine de 6.000 de dolari scosi din cont.

Gianluca a descoperit ca Anna traia linistita, era vie si mai fericita ca niciodata, iar barbatul langa care traia in New York era chiar verisorul sau. S-a enervat atat de tare incat a mers in instanta sa o denunte pentru ca a incalcat acordul matrimonial si a acuzat-o de adulter.

 insta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*