preview-6669560-650x341-98-1473947236

Această femeie a fost de acord să facă acest experiment – iar rezultatele sunt impresionante!

Nu este nici un secret faptul că o noapte de somn bun este cheia pentru o sănătate bună. Cei mai mulți oameni cred că opt ore de somn sunt obligatorii în fiecare seară, în timp ce o minoritate de oameni afirmă că pot obține aceleași rezultate cu doar șase ore de somn.
Cei de la Bright Side sunt fascinaţi de această întrebare, motiv pentru care au decis să împartă cu toată lumea rezultatele unui experiment recent, care într-adevăr a adus expus efectele negative ale lipsei de somn.
Sarah Chalmers este o femeie în vârstă de 46 de ani din Marea Britanie, a luat parte la acest experiment. Scopul cercetării a fost de as afla consecințele lipsei  de somn. La începutul experimentului, oamenii de știință au analizat starea pielii lui Sarah scanându-i faţa. La sfârșitul experimentului, porii ei s-au dublat în dimensiune și pielea ei s-a îmbujorat.
„Arătam mult mai în vârstă. Ochii mei aveau cearcăne întunecate dedesubt, iar pielea mea era destul de fragilă, cu pori lărgiţi. Am obosit repede și am fost foarte iritabilă. Nu-mi plăcea  reflecția mea „, a spus Sarah.
În timpul primei părți a experimentului, Sarah a dormit doar 4 ore pe noapte (de la 2 până la ora 6 dimineața). Pe parcursul acestei perioade, ea a spus că ea nu se simțea obosit, dar, de asemenea, ea nu a simțit ca ar fi avut parte de odihnă. „Până la ora 3, după-amiază în fiecare zi am avut un sentiment ciudat, ca o mahmureala, spune ea.
În a doua etapă a experimentului, Sarah a dormit timp de cinci și jumătate până la șase ore pe noapte pe parcursul unei săptămâni. Până la mijlocul săptămânii, ea a observat unele modificări – a început să obosească mai repede și a început să mănânce lucruri dulci,  pentru a avea energie.

1

Etapa finală a experimentului a implicat restaurarea unui program normal de somn. Sarah a dormit timp de cel puțin opt ore pe noapte -, iar rezultatele pozitive au apărut repede. În termen de o săptămână, problemele lui Sarah cu pielea au dispărut, iar ea a devenit mai puțin iritabilă.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*