Această femeie a cumpărat câteva prăjituri, dar a doua zi s-a întors cu ele, nemulțumită de gustul pe care îl aveau. Vânzătoarea a deschis cutia și a avut un șoc când a văzut cum arătau, așa ceva nu era posibil, uite ce era în interior

Sharon Carter este mamă a patru copii și are o mică afacere locală, o patiserie în Penrith, Australia.

A înțeles, de-a lungul timpului, că administrarea aceastei afaceri și încercarea de a-i mulțumești pe toți nu este tocmai cel mai simplu lucru.

În 2012, Sharon a fost diagnosticată cu cancer ovarian, iar în urmă cu puțin timp și-a pierdut fratele mai mic. Ca și când nu ar fi fost suficient, unul dintre fiii ei are mai multe afecțiuni: o tulburare de vedere, un tremur continuu al mâinilor și probleme de echilibru.

În ultimii ani, viața femeii nu a fost deloc ușoară, iar acest lucru a împins-o să muncească și mai mult pentru a-și permite costurile tratamentului fiului ei și pentru a-și întreține familia.

Jackie O., o celebritate de la un post local de radio, a aflat povestea femeii și a decis că e momentul să o surprindă.

Mai întâi, femeia pretinde că este un client nemulțumit de gustul produselor pe care Sharon le produce, după ce a cumpărat câteva brioșe. La această scenă participă și o altă clientă care dorea să cumpere câteva prăjituri. Jackie O îi aduce brioșele într-o cutie și o pune pe Sharon să le guste ca să se convingă singură de gustul lor neplăcut.

Dar când Sharon deschide cutia, femeia are parte de o mare surpriză: în interior erau 10 000 de dolari pe care Jackie i-a strâns pentru Sharon, în speranța că banii o vor ajuta în tratamentul pe care băiatul îl urmează, și așa femeia nu va mai fi nevoită să petreacă timp în plus la serviciu.

Imaginile de mai jos cu siguranță te vor face să zâmbești, așa cum am făcut și eu când le-am văzut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*