Abia s-a născut fetița lui și Mădălin Ionescu face anunțul trist

Anuntul facut in aceasta dimineata de prezentator: „Dragi prieteni, in urma cu aproximativ o luna am”. Mădălin Ionescu pleacă de la Kanal D! Când va fi ultima lui emisiune

O altă vedetă de top din trustul patronat de turci se retrage de pe sticlă! După Adelina Pestriţu, care a prezentat emisiunea „Wowbiz” de la Kanal d, a venit rândul lui Mădălin Ionescu să renunţe la emisiunea de seară pe care în acest moment o prezintă alătrui de Andreea Mantea. Vedeta tv a invocat noua lui situaţie familială ca fiind motivul pentru care a luat această decizie.

Anunţ surpinzător din curtea Kanal d! Mădălin Ionescu nu va mai prezenta emisiunea „Wowbiz” şi nici nu va mai apărea pe sticlă în următoarea perioadă. Omul de tleviziune a devenit luna trecută tătic, alături de soţia sa, Cristina Şişcanu, şi vrea să-i ofere partenerei sale tot sprijinul pentru a putea să o îngrijească pe micuţa Petra aşa cum se cuvine.

”Dragii mei, în urmă cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, un pic mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau că în această perioada să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra.

După o perioada de câteva luni sau poate mai mult, îmi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu! Pentru toate reuşitele uluitoare de până acum, care au consacrat «Wowbiz» că lider al emisiunilor de seară, mulţumesc publicului meu extraordinar şi echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii staţiei pentru colaborarea fructuoasă din aceşti ani! P.S. Practic …ediţia de mâine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine în calitate de prezentator «Wowbiz»!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de socializare.

A lucrat şapte ani la Kanal d

Mădălin Ionescu a semnat cu Kanal d, în 2010 şi a bătut palma cu patronii turci pentru a modera, iniţial, o emisiune zilnică live, de tip magazin difuzată în prime-time. În trecut, prezentatprul tv a fost înlocuit cu Simona Gherghe în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, trust în care a lucrat doi ani. El a colaborat cu şi Naţional TV, unde a moderat emisiunea „Miezul Problemei”, şi a prezentat ştirile la Realitatea Tv.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

Ce mari s-au facut copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie. Băiatul seamănă leit cu el, iar fiica sa este de o frumusețe răpitoare

Cum arată copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie. Prezentatorul are de ce să fie mândru
Prezentatorul de televiziune are toate motivele să se considere un tătic fericit.
Mădălin Ionescu va deveni tătic pentru a treia oară. Actuala sa soție, Cristina Șișcanu, se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Prezentatorul de televiziune și consoarta sa vor avea o fetiță, pentru care au ales numele Petra.

Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit și are doi copii, Ștefania și Filip. Mădălin Ionescu și Mihaela, prima sa nevastă, au divorțat în primăvara lui 2011, după 14 ani de mariaj. Cei doi copii au ajuns în grija tatălui.

Cum arată copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie. Ștefania și Filip îi umplu sufletul de bucurie. Pe pagina sa de pe o rețea de socialzare, Mădălin Ionescu s-a lăudat cu cei doi copii ai săi din primul mariaj.

Filip și Ștefania sunt doi adolescenți foarte reușiți, care îi umplu sufletul de bucurie tatălui lor. Actuala parteneră de viață a prezentatorului de televiziune are și ea o relație foarte bună cu Ștefania și Filip.

FOTO EXCLUSIV/ Cum arată fosta soție a lui Mădălin Ionescu și cu ce se ocupă!

Toată lumea îi știe pe Mădălin Ionescu, prezentatorul show-ului de seară de la Kanal D, și pe soția lui, Cristina Șișcanu. Iată că, mai nou, a intrat în lumina reflectoarelor și Mihaela, fosta soție a lui Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu și Mihaela au divorțat în primăvara lui 2011, după 14 ani de mariaj, cei doi copii ai lor ajungând în grija tatălui. Vedeta Kanal D și-a refăcut viața alături de Cristina Șișcanu.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a angajat ca PR După despărțirea de prezentatorul TV, bruneta a preferat să stea departe de viața publică. De ceva vreme, Mihaela s-a angajat ca PR la un club, iar marți seara a venit la un eveniment monden împreună cu o prietenă.

Cu ocazia celebrării a 15 ani pe piața românească a unui brand de ciocolată, fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a trezit în lumina reflectoarelor. Îmbrăcată foarte sexy, într-o ținută neagră, care îi punea în evidență picioarele și decolteul, aceasta a fost remarcată în public de către magicianul Verdini, care a invitat-o pe scenă, pentru a-i fi complice la un moment artistic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*