Abia a divorțat, acum a făcut anunțul: Andreea Marin, la a patra căsnicie! Bravo, Andreea!

Trecută prin trei mariaje care nu s-au terminat în cel mai fericit mod, Andreea Marin nu și-a pierdut însă speranța că va găsi omul alături de care să îmbătrânească. Andreea Marin nu exclude ideea unei alte căsnicii, însă declară că va fi extrem de cumpătată de această dată.

Deși nu a vorbit niciodată despre bărbații din viața ei, Andreea Marin a acceptat să vorbească despre cei care urmează să vină. Mai precis, despre ce așteaptă de la următorul partener de viață. După ce s-a speculat că Zâna are un nou bărbat în viața ei, Andreea a ținut să precizeze că în momentul de față nu se pune problema, însă că niciodată nu s-a opus iubirii și relațiilor din viața ei.

„Să fim serioși. Lucrurile nu se întâmplă în ritmul acesta alert și pe de altă parte am învățat și eu niște lecții de la viață și cred că așteptarea este una dintre lecțiile în anumite momente din viață. Aștept ceva mai bun și va veni. Sunt convinsă de asta. Sunt un om norocos pe de-o parte. Un om cu mintea sănătoasă chiar dacă au fost multe piedici peste care a trebuit să trec, am rămas un om cu mintea sănătoasă. Pe de altă parte este o perioadă pe care o simt frumoasă. Mă simt frumoasă pe dinăuntru și de aceea cred că voi atrage un om frumos lângă mine. Sper asta. Îmi doresc. De ce nu”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin nu exclude ideea unei alte căsnicii
De această dată Andreea Marin nu se mai grăbește să ia decizii pripite, însă susține că dacă va simți că bărbatul este ceea ce ea caută, nu va sta prea mult timp pe gânduri. „Dacă ar fi un om bun aș spune „DA”. De e nu?!”, a subliniat Andreea Marin.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*