A vrut sa paraseasca inchisoarea cu un geamantan mare si roz. Cand au pus-o sa deschida bagajul si au vazut ce inghesuise acolo, si-au facut cruce cu ambele maini!

Intamplarea amuzanta, dar ilegala, a avut loc in inchisoarea Jose Antonio Anzoategui din Venezuela

Antonieta Robles Saouda, o femeie in varsta de 25 de ani, a venit la penitenciar cu fiica ei de 6 ani pentru a-l vizita pe Ibrain Jose Vargas Garcia, un barbat care ispasea o condamnare de noua ani si opt luni pentru jaf.

Cata vreme vor exista inchisori, vor fi si prizonieri care incearca sa evadeze. Unii chiar reusesc – anual, mii de detinuti evadeaza din puscariile din toata lumea. Cativa condamnati pun la cale scheme complexe, ingenioase si adesea violente pentru a-si duce la indeplinire evadarea. Fie vorba despre nelegiuiti celebri, prizonieri de razboi sau oameni nevinovati, iata o lista cu zece dintre cele mai surprinzatoare evadari din inchisorile lumii

Antonieta a intrat in institutia de corectie cu o valiza uriasa, roz. La iesire, gardienilor li s-a parut suspicios modul in care femeia manevreaza geamantanul. A incercat sa il treaca peste un prag si de abia a reusit, desi la sosirea in penitenciar nu a avut probleme, asa ca au rugat-o sa il deschida.

La inspectie, ofiterii l-au gasit pe condamnatul Vargas Garcia inghesuit in valiza, intr-o pozitie demna de cei mai celebri artisti contorsionisti de circ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*