A vrut câteva zile libere, pentru ea şi iubitul ei… Aşa că s-a dus la magazin, a cumpărat mâncare şi s-a întors acasă. După ce le-a spus ce au de făcut, i-a abandonat. Femeia pur şi simplu a închis uşa şi nu s-a mai uitat în urmă

Şi-a lăsat copiii şi a plecat în vacanţă cu iubitul. Când s-a întors acasă, a avut şocul vieţii!

Anna, o fetiţă de 2 ani, şi fratele său Daniil, un băieţel care abia împlinise un anişor, au fost lăsaţi de mama lor, Vladislava Podchapko, singuri acasă. Femeia a considerat că, lăsându-le mâncare, ar trebui să „supravieţuiască”. Calculase chiar şi hrana pentru 9 zile… Ar fi trebuit să fie suficientă pentru a-i menţine în viaţă… După 6 zile, însă, Daniil a murit de foame. Copilul era mult prea mic pentru a se hrăni singur…

Deşi numai ea ştie cum a reuşit să supravieţuiască, micuţa Anna a fost găsită, după trei zile de la moartea frăţiorului său, mai mult vie decât moartă… Epuizată, înfometată şi deshidratată, copila a fost salvată de medici. Când au găsit-o, pe podea, fetiţa era mai mult moartă… Doctorii au fost îngroziţi când au văzut-o: „Am dus-o imediat la spital, unde am început s-o hrănim artificial. Era extrem de slăbită, nu credeam că va supravieţui. În prezent, fetiţa pare să-şi revină.”

Vecinii, care ar fi auzit copiii plângând, susţin că au chemat Poliţia, însă niciun echipaj nu s-ar fi deplasat la locuinţa femeii. Abia când aceasta s-a întors acasă oamenii legii ar fi intervenit…

Vladislava a fost reţinută şi riscă până la 8 ani de închisoare. „Nu ştiam că e posibil ca viaţa copiilor mei să fie pusă în pericol”, a spus aceasta, în faţa judecătorilor.

Femeia îşi părăsise copiii pentru a petrece câteva zile singură cu iubitul său. Mai mult, aceasta este însărcinată cu al treilea copil.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

Cum să faci așa ceva? Și-a uitat copilul în vârstă de un an în mașină și și-a amintit de el abia peste 8 ore! S-a dus repede la el, dar a încremenit când a văzut ce i se întâmplase celui mic

Justin Ross, un bărbat de 33 de ani din New York este acuzat de crimă și acte de cruzime asupra propriului copil de doar un an și zece luni.

Bărbatul a ajuns la serviciu cu mașina și, în loc că coboare împreună cu copilul său din mașină, acesta l-a lăsat pe cel mic închis timp de opt ore în automobil.

Din cauza căldurii, bărbatul parcase mașina în soare, copilul a făcut hipertermie și a murit, la o temperatură de peste 55 de grade Celsius.

În urma anchetei, polițiștii au descoperit că bărbatul ar fi căutat pe internet informații referitoare la timpul în care moare un animal lăsat într-o mașină închisă. Bărbatul riscă acum pedeapsa cu moartea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*