A văzut-o în club, i-a zis că arată ca un fotomodel și de atunci au fost împreună. 12 ani mai târziu a cerut-o în căsătorie, dar când a aflat cine era el de fapt, fata a fost obligată să zică da. Nimănui nu-i vine să creadă cu cine s-a căsătorit de fapt

Ariana Austin are 33 de ani și s-a căsătorit cu Joel Makonnen pe data de 9 septembrie, la 12 ani după ce cei doi se cunoscuseră într-un club. Până aici nu pare nimic ciudat, dar ce ați spune dacă ați afla că bărbatul era de fapt un prinț?

Makonnen, acum de meserie avocat, a agățat-o pe fată spunându-i că arată ca un model. El este fiul celui de-al doilea fiu al Împăratului Haile Selassie I (deci nepotul ultimului împărat al Etiopiei), s-a născut în Roma unde a trăit alături de familia sa după ce în Etiopia, țara de origine, a fost organizată o lovitură de stat care i-a obligat să trăiască în exil.

Așa se face că o americancă a devenit prințesă africană luna trecută fiindcă s-a căsătorit cu un membru al familiei regale din Etiopia. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 12 ani pe ringul de dans al unui club.

Au fost căsătoriți de un grup de 13 preoți în cadrul unei ceremonii creștin-ortodoxe etiopiene. Bunicul lui Makonnen a condus țara africană din 1930 până în 1974, când a fost obligat să abdice din cauza unei lovituri de stat. Nepotul regelui s-a născut în Italia și a crescut în Elveția.

Ariana pare să fie foarte fericită că de acum este parte a unei familii atât de vechi încât rădăcinile sale merg până la legendarul rege biblic, Solomon.

Ariana Austin, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu Jeol Makonnen, un prinț etiopian. Ce doi s-au cunoscut într-un club de noapte.

Povestea lor de iubire a început atunci când Ariana a decis să petreacă alături de prietenii săi o noapte într-un club. În timpul petrecerii de ea s-a apropiat prințul etihttp://danandronic.net/wp-admin/media-upload.php?post_id=27535&type=image&TB_iframe=1&width=753&height=808opian, iar din acel moment cei doi sunt de nedespărțit. „După nici cinci minute i-am spus. Tu vei fi iubita mea”, își amintește prințul.

Ceea ce femeia nu știa era faptul că în fața ei nu era un bărbat obișnuit, ci un prinț, strănepotul lui Haile Selassie I. Din aceea noapte cei doi au rămas împreună, lucrând amândoi ca avocați. Atunci când relația lor a devenit una serioasă, Jeol i-a povestit despre condiția sa regală.

Cei doi au avut parte de o nuntă impresionantă, ceremonia fiind oficializată de 13 preoți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*