A trait o frumoasa poveste de dragoste cu STEFAN STAN, dar s-au despartit! Apoi, vedeta a ramas insarcinata cu un luptator! Acum, surpriza! Andreea Mantea si-a refacut viata! FOTOGRAFIE realizata chiar ieri, de Valentine’s Day

Andreea Mantea iubeşte din nou! Prezentatoarea TV a publicat pe contul ei de Facebook un mesaj pentru iubitul său. Cu toate că îşi creşte singură băieţelul, Andreea Mantea şi-a făcut, în cele din urmă, timp şi pentru o nouă relaţie.

„Happy V’ Day! LoveU” (n.r. – Un Valentine’s Day fericit! Te iubesc), i-a transmis, prin intermediul unui tricou, Andreea Mantea iubitului ei.

Andreea Mantea a purtat o ţinută foarte sexy în seara de Valentine’s Day. Îmbrăcată într-o rochie roşie, la care a asortat o pereche de pantofi tot roşii, vedeta TV a adunat numeroase like-uri pe contul ei de Facebook.

5.500 de persoane au dat like pozei cu ţinuta sexy a Andreei Mantea, numeroase persoane lăudând-o în comentarii pe prezentatoarea TV. „Superbă” şi „Foarte frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile pozitive primite de Andreea Mantea.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!