A pus o cameră de supraveghere pentru a vedea ce face soția când el este plecat. Când adevărul a ieșit la iveală a exclamat: „VĂ OMOR PE TOȚI!”

Gelozia este o emotie umana normala si multi oameni o simt in doze mici pe parcursul vietii.

Un pic de gelozie nu face nimanui rau, cel mai rau poti sa te simti rusinat pentru un astfel de sentiment. Problema incepe daca esti unul dintre nefericitii pe care ii consuma gelozia. Daca nu inveti sa o controlezi aceasta iti va distruge relatia si iti va face viata neplacuta.

Gelozia extrema este o emotie teribila. Cei care sufera se simt inferiori fata de altii si se conving ca singurul mod de a fi fericit este de a avea cea ce au altii. Aceasta poate fi o cale de autodistrugere daca nu primesc ceea ce doresc atit de mult.
Este esential sa facem diferenta intre sentimentele de gelozie si comportamentul gelos la barbatul din relatie. Gelozia poate fi prezenta la un barbat cind se simte amenintat de posibilitatea de a te pierde; acest sentiment poate avea radacini intr-un fel de insecuritate fata de el insusi sau in relatiile amoroase.

In relatiile de dragoste partenerii au incredere si dau libertate celuilalt – comportamentele geloase ingradesc si pot indica debutul unui abuz!

Cum reactioneaza barbatii cind sunt gelosi?
Daca credeti ca sunteti inselat – indiferent daca este adevarat sau nu, veti simti o violare a teritoriului dumneavoastra. Experienta va fi umilitoare, conducind la intrebari fata de masculinitatea dumneavostra. Cu cit sunteti mai nesigur la inceput, cu atit reactia fata de partenera va fi mai puternica. Psihologii spun ca barbatii reactioneaza mai puternic la tradarile sexuale ale femeilor, in timp ce femeile reactioneaza mai puternic la tradarile emotionale.

Un eveniment absolut halucinant s-a petrecut într-o familie din străinătate. Un bărbat gelos din fire a instalat o cameră de supraveghere în propriul dormitor. Din păcate pentru el, bănuielile i s-au confirmat.

Soția sa chiar avea un amant, pe care-l aștepta cu sufletul la gură ori de câte ori soțul încornorat pleca din căminul conjugal. Adulterul a luat sfârșit ca și căsnicia celor doi imediat după ce bărbatul înșelat i-a descoperit pe cei doi în acțiune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*