A pacalit-o ca ii da bani pentru fiecare poza cu ea trimis. ea s-a conformat, dar ce a primit….

Ce deosebeste o fata normala de o bomba sexy? Atitudinea. Ai fi surprinsa poate, dar in realitate aspectul fizic nu are nici o legatura cu sex appeal-ul. Nu conteaza cat de inalta sau scunda, grasa sau slaba, sau cat de mari sunt sanii tai, atata timp cat ai incredere in tine si stii sa-ti inciti iubitul, pentru el vei fi mereu cea mai sexy femeie.

In ultima vreme, presa mondena este plina de scandaluri sexuale, cu vedete filmate si fotografiate in momentele lor intime. Poate atunci cand s-au lasat surprinsi de aparatul foto sau de camera de filmat li s-a parut incitant, insa cu siguranta nu a fost la fel de placut cand i-a vazut o tara intreaga in tabloide.

Tu ai pozat goala pentru iubitul tau? Este posibil ca in momentele de maxima intimitate sa te lasi purtata de val si sa cedezi rugamintilor iubitului de a va poza sau filma in timp ce va iubiti. Nu e nimic rau in asta daca ramane intre voi, insa nu stii niciodata pe mana cui pot ajunge aceste imagini. Nu ai vrea ca tot Facebookul sa fie plin cu poze cu tine, goala…

Aceasta discutie a devenit virala pe Facebook. O tanara domnisoara poarta o discutie cu un baiat incins care vrea sa o vada cat mai sumar imbracata, sau chiar goala!
Pentru ca nu a vrut sa ii dea imagini cu ea de buna voie, acesta a momit-o cu bani. Pentru fiecare poza a promis ca ii da 10 euro. Tanara a crezut ca va face bani si i-a trimis o imagine cu ea in sutien.
Inapoi a primi o poza cu o hartie de 10 euro, moment in care s-a enervat…

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*