A născut în biserică, iar preoții au exclamat imediat când au văzut ce i-a ieșit din burtă. „A fost mâna Diavolului”

Ce a născut femeia de i-a făcut pe preoți să înghețe de spaimă

Un caz șocant petrecut în NIGERIA a șocat întreaga lume.

O femeie a apelat la un preot din localitate pentru a o ajuta să scape de infertilitate deoarece ea credea că aceasta este efectul unui demon care se ascundea în trupul ei.

Se pare că preotul a acceptat sarcina deloc ușoară și a dus-o în biserică, a uns-o cu uleiuri și a început să se roage pentru salvarea ei. Dar în momentul acesta femeia a început să aibă contracții și să sângereze.

Iată ce a declarat o asistentă, care a rămas și ea marcată de acest caz ciudat: ,,Se ținea de piciorul cuiva și se chinuia să împingă, pentru ca pruncul să iasă. La un moment dat ceva a căzut pe podea, după care femeia s-a prăbușit. Creatura semăna cu un cal. Avea gâtul lung și urechile mari. Am fost cu toții șocați”.

După ce creatura s-a născut, conform obiceiurilor ciudate ale regiunii, preotul, care în acel moment începuse o slujbă de exorcizare, a cerut celor prezenți în biserică să se ferească din calea animalului, de aceea, lăcașul de cult s-a golit subit.

După exorcizare femeia a fost transportată la spital, nimeni nu s-a mai gândit și la mica creatură care era considerată o ființă care aparține diavolului, ea a fost lăsată să zacă pe podea, și, din păcate, a murit până când medicii au ajuns și la ea.

Iată cum arăta această ființă:


12 ore s-a chinuit femeia asta sa nasca, si a avut un travaliu in care aproape a murit de durere. „Doamne, de asta o durea atat de tare!”

Cand au vazut ce i-a iesit din burta, medicii s-au inchinat:

Nina Tassel, o femeie din Australia, a fost in culmea fericirii cand a aflat ca urmeaza sa fie mamica. Sarcina a decurs normal, iar in afara faptului ca burta ii era extrem de mare si ca a luat foarte mult in greutate, viitoarea mamica nu a intampinat dificultati.

Surprizele insa nu au ocolit-o, iar travaliul a inceput mai devreme cu 3 zile fata de termen. Durerile au fost atat de mari incat Nina nu a mai apucat sa fie dusa la spital; urma astfel sa nasca acasa. O intreaga echipa de medici s-a deplasat la domiciul ei pentru a o ajuta, insa ceea ce a urmat a fost greu pentru toata lumea: 12 ore de dureri cumplite, urlete si stari de lesin.

Doctorii nu intelegeau de ce copilul vine pe lume atat de greu, insa in cele din urma, dupa ce l-au vazut, au avut si o explicatie. Micutul era mult mai mare decat in mod normal: baietelul avea 6 kilograme si 60 de centimetri inaltime.

Din fericire atat el, cat si mama sunt in afara oricarui pericol.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: 4 semne că un bărbat n-a mai făcut amor de mult timp. Al doilea îl dă de gol imediat


Bărbaţii sunt foarte adesea acuzaţi că sunt conduşi de instincte şi că nevoile lor fiziologice le stau uneori în calea deciziilor corecte. Vezi care sunt acele semne că n-a mai făcut amor de mult şi vezi dacă merită să-i prelungeşti agonia sau nu.

Este agitat

Majoritatea bărbaţilor care nu au mai făcut amor de mult timp se simt foarte inhibaţi atunci când cunosc o femeie. Mulţi recurg la masturbare înainte de o întâlnire, tocmai pentru a reduce din stresul şi presiunea pe care o simt de a se comporta 100% satisfăcător pentru eventuala parteneră.

Propune întâlniri seara târziu

Un bărbat sigur pe el, care vrea să te cunoască şi să se îndrăgostească de tine se gândeşte la multe aspecte: respect, curiozitate, grad de pericol, felul în care vei interpreta anumite remarci sau gesturi de-ale lui. De aceea, dacă are timp să plănuiască întâlniri pe timp de zi, în care ştie că va primi doar conversaţie spumoasă şi eventual o cafea, înseamnă că nu se grăbeşte şi nu este disperat să te aducă în pat. Dacă încearcă mereu să te scoată în oraş noaptea şi apoi propune invariabil să te ducă acasă sau să rămâi la el, înseamnă că duce lipsă de contacte intime în ultima vreme.

Tresare când îl atingi

Chiar şi cel mai timid bărbat se poate controla atunci când hormonii lui sunt cuminţi şi satisfăcuţi. Dacă nu a mai făcut amor de prea mult timp, va fi uşor irascibil şi exagerat de sensibil, deoarece îşi va imagina că fiecare atingere se petrece în pat, cu tine dezbrăcată, lângă el, gol, etc.

Toate conversaţiile converg spre o partidă intimă

Dacă face ce face şi ajunge mereu la subiecte cu subînţeles, dacă fiecare conversaţie a voastră se termină cu conotaţii sexuale evidente, nu înseamnă neapărat că este un obsedat, ci poate pur şi simplu nu a mai avut parte demult de acţiune şi mintea îi fuge necontrolat la nevoia primordială.


Cum îţi dai seama când mimează orgasmul: 7 indicii că partenera ta nu se simte atât de bine când faceți amor

Poate ţipetele şi gemetele entuziaste ale partenerei te fac să crezi că eşti un adevărat rege al sexului dar, în realitate, cele mai multe femei mimează orgasmul de nenumărate ori pe parcursul vieţii, fără ca bărbaţii din viaţa lor să îşi dea seama.

Într-o cercetare publicată în „Natural Survey of Sexual Behavior”, 85% din bărbaţi au declarat că partenera lor a avut orgasm în timpul celei mai recente partide de sex, în timp ce doar 60% din femei au susţinut că au avut într-adevăr orgasm. În concluzie, multe dintre reprezentantele sexului frumos mimează orgasmul fără ca partenerii lor să aibă idee că sunt martorii unei performanţe demne de un film porno.

Când au femeile primul orgasm Potrivit unui studiu realizat de compania producătoare de jucării sexuale Adam&Eve, 45% din femei experimentează primul orgasm între 18 şi 24 de ani, în timp ce 43% din ele au avut orgasm înainte de împlinirea vârstei de 18 ani. Mai mult decât atât, studiul a scos la iveală faptul că 45% din femei au avut primul orgasm în timpul unui contact sexual.

Nu toate femeile au însă noroc, aşa că, din diverse motive, unul fiind protejare încrederii în sine a partenerului, aleg să mimeze orgasmul. Acest lucru nu înseamnă însă că femeia nu se bucură de sexul cu partenerul de viaţă, ci doar că, uneori, din cauza stresului, depresiei, anxietăţii, complexelor fizice sau a oboselii, nu poate trece de „linia de sosire”. Iată care sunt principalele semne că femeia din patul tău mimează orgasmul, potrivit health.com:

Tace mâlc după – Dacă după ce aţi terminat zace tăcută, acest lucru nu se întâmplă datorită faptului că este copleşită de emoţie după ce i-ai dat lumea peste cap. Cel mai probabil ştie şi ea că dacă nu ai ceva frumos de spus mai bine nu spui nimic.

Zâmbeşte stânjenită – Este posibil ca după sex tu să o priveşti triumfător, în timp ce parcă auzi aplauzele şi uralele publicului, iar ea să te privească mai degrabă confuză. Poate se va forţa să zâmbească atunci când îşi va aminti performanţa de mai devreme, care ţi-a dat iluzia unei partide de sex reuşite.

Evită să te privească în ochi – Transpirat şi mulţumit de mişcările tale, o priveşti şi aştepţi să îţi spună ce treabă bună ai făcut, dar în schimb, femeia pe care ai făcut-o fericită, sau cel puţin aşa crezi tu, evită să te privească atunci când îţi spune: „Da, a fost bine”. Reacţia ei nu este cauzată de timiditate, ci de faptul că se simte prost să te mintă în faţă.

Te surprinde cât este de exuberantă – Dacă începe dintr-o dată să facă nişte zgomote care-ţi dau impresia că nu mai eşti în patul tău, ci în jungla amazoniană, iar tu nu înţelegi cum reuşeşti să o faci atât de fericită, acesta este un semnal de alarmă.

Dintr-o dată îţi dă indicaţii – Credeai că faci totul bine, că ai început să o cunoşti şi să îţi dai seama cum funcţionează corpul ei, iar ea îţi dădea de înţeles că are orgasm de fiecare dată. Dintr-o dată, însă, îţi dă tot felul e indicaţii, vrea să faci totul diferit, iar tu nu ai habar ce se întâmplă. Cel mai probabil s-a săturat să mimeze orgasmul şi vrea unul adevărat de data asta.

Te încurajează când termini – O bătaie pe spate, un zâmbet şi un cuvânt de încurajare. Concluzia? Îi e milă de tine. Dacă te tratează ca pe un căţel care nu a obţinut ultima bucăţică de carne sau ca pe un copil care tocmai a ratat poarta în timpul unui meci de fotbal, ai eşuat.

Cum îţi dai seama când partenera ta chiar are orgasm: a. Respiră neregulat b. Îi creşte temperatura corpului şi i se accelerează bătăile inimii; are mâinile şi abdomenul calde c. Muşchii săi sunt încordaţi, tensionaţi d. Muşchii abdominali se încordează e. Pe măsură ce tensiunea sexuală din timpul orgasmului se eliberează, vaginul şi uterul, inclusiv sfincterul anal, se contractă, în medie, de 10-15 ori, extrem de rapid. Aceste spasme musculare se transmit şi braţelor, picioarelor, degetelor de la picioare, muşchilor din zona gâtului şi feţei. f. Deşi femeile pot imita multe dintre caracteristicile orgasmului, este puţin probabil să reuşească să pună în scenă 8 sau 10 astfel de contracţii în mai puţin de 20 de secunde, asta în timp ce au grijă şi la alte detalii vizibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*