A născut gemeni perfecţi. Într-o zi blestemată, doctorii au descoperit o diferenţă înfiorătoare!

Erau identici și erau perfect. Semănau leit și medicii i-au externat repede după ce s-au născut. Şi totuşi, ceva nu era în regulă cu gemenii săi… După ce au împlinit 2 ani, acești copii aparent normali și sănătoși au primit cumplita veste. Mama a aflat un lucru șocant! Nimeni nu și-a dat seama de asta până într-o zi cumplită.

Au observat câteva diferențe între cei doi care, atunci când erau bebeluși nu erau sesizabile, însă când au crescut, totul a devenit clar. Ei comunică mult și vorbesc între ei. Doar că… băiatul vorbeşte, dar fetița foloseşte limbajul semnelor.

Michelle, mama gemenilor, fusese infectată cu virusul citomegalic, în timpul sarcini. În mod normal, acesta nu prezintă și e greu de depistat, așa că mulți oameni îl contactează. Nu este foarte grav, dar, în cazul unei gravide, poate provoca o nenorocire, căci se transmite fetusului. Virusul afectează dezvoltarea creierului bebelușului și îi poate afecta și ficatul, spun medicii.

Sophie, fetița lui Michelle a avut de suferit din cauza virusului, care a dus la reducerea semnificativă a auzului. Doar faptul că boala a fost descoperită repede, mai exact când copila avea 2 ani, a salvat-o de la surzi complet. Doctorii nu exclud posibilitatea ca, în timp, fetița să aibă și vederea afectată.

Doar un miracol l-a salvat pe băiețel, care nu a fost afectat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*