A murit! S-a întâmplat în urmă cu puţin timp! Toată lumea e în stare de ŞOC

A murit! S-a întâmplat în urmă cu puţin timp! Toată lumea e în stare de ŞOC
Doctorul Anca Marinescu a murit. Doliu în lumea medicală din Buzău
Doctorul Anca Marinescu a murit, după ce a suferit un infarct în timp ce se afla acasă.

Medicul a fost găsit în stop cardio-respirator în locuința sa din comuna Scutelnici. Medicii de la Ambulanță și de la UPU Buzău s-au chinuit aproape două ore s-o readucă la viață.

Femeia, care și-a dedicat o viață întreagă medicinei de familie și de urgență, s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani.
Medicul Anca Marinescu s-a prăbușit, în timp ce se afla, marți, acasă. La scena înfiorătoare a asistat cumnata cadrului medical, care a sunat la 112 ca să ceară ajutor, notează stiridebuzau.ro

Două ambulanțe au fost trimise de urgență la domiciliul doctoriței. Șeful UPU Buzău, medicul Adrian Zoican, a ajuns într-un suflet penru a încerca să-și resusciteze colega.

Doctorul Anca Marinescu a murit, după ce colegii săi n-au mai putut s-o salveze
Doctorița a fost transportată la Spitalul Județean Buzău, unde medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe au făcut eforturi ca s-o resusciteze. După aproape două ore, salvatorii au fost nevoiți să declare decesul.

Doctorul Anca Marinescu s-a stins la doar 52 de ani.
Anca Marinescu a fost medic de familie în Scutelnici şi Padina și avea competenţe pe urgenţă. Spitalul Județean a anunțat decesul doctoriței pe site-ul instituției.

„În aceste clipe de tristețe și grea încercare, suntem alături de familie și le transmitem sincere condoleanțe!”, a scris consuderea SJU Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*