A MURIT actorul din DALLAS! Vestea trista a diminetii

Actorii de succes de odinioara incep sa dispara dintre noi. Productia de succes „Dallas”, care a facut furori si in Romania in urma cu mai bine de doua decade, a pierdut unul din actori.
Jared Martin, cunoscut pentru rolul cowboy-ului Steven „Dusty” Farlow, din „Dallas”, a murit la varsta de 75 de ani. Actorul suferea de cancer pancreatic.

Anuntul mortii sale a fost facut in acest weekend.
„Am atatea amintiri frumoase de cand am lucrat cu tine”, a scris actrita Linda Gray, cea care a interpretat-o pe Sue Ellen Ewing, in celebrul serial.

Îţi mai aminteşti de Bobby, din Dallas? Uite cum arată acum, la 68 de ani! Îl mai recunoşti?
Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de românce a fost, fără îndoială, Patrick Duffy, care a devenit cunoscut datorită rolului din Dallas. Dacă atunci era şarmant, acum, la 68 de ani, aceasta n-a reacţionat la cinematografie, însă anii şi-au spus cuvântul asupra fizicului său.

A trecut printr-o boală teribilă, dar a reuşit să iasă învingător, astfel că în continuare se bucură de marea sa dragoste şi continuă să joace în filme. Totuşi, în ultima perioadă, acesta s-a transformat destul de mult, întrucât are părul grizonat şi ba chiar are şi un pic de burtă, însă energia şi zâmbetul şarmant i-au rămas.

Patrick Duffy este căsătorit, din anul 1974, cu aceeaşi femeie, Carlyn Rosser, împreună cu care are doi copii: Padraig Terence şi Connor Frederick. Cei doi sunt şi bunici, având patru nepoţi.

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*