A luat prin surprindere pe toata lumea!! Celebrul cântăreț a dat cărțile pe față! „Da, este ADEVĂRAT!!!”. Cu totii il vor privi altfel pe Fuego

Asta nu stiai despre Fuego! Ti se va face pielea de gaina cand vei afla cu ce se ocupa artistul in timpul liber
Toata lumea stie despre Fuego faptul ca face niste spectacole memorabile si ca are succes la persoanele de toate varstele. Artistul a vorbit despre timpul sau liber.

Fuego a dezvaluit proiectul sau de suflet, acela de a-i ajuta pe artistii aflati la ananghie. Paul Surugiu picteaza, iar banii pe care ii obtine pe tablouri, ii doneaza artistilor care nu se mai descurca.

”Proiectul meu se cheama ”Arta pentru suflet”. Sunt aproape 50 de artisti pe care i-am ajutat. I-am adus bucurie pe chip maestrului Ilie Micolov, dar si altora”, a dezvaluit artistul.

RUDELE îi SĂPASERĂ deja mormântul, dar apoi au aflat ceva ce I-A CUTREMURAT! Ce s-a ÎNTÂMPLAT cu FEMEIA după ce AVIONUL în care era S-A PRĂBUȘIT. Timp de 20 de ani NIMENI nu a AVUT VOIE să VORBEASCĂ despre asta! De ce A FOST un MARE SECRET:

În august 1981 soții Larisa și Vladimir Savițki se întorceau acasă după luna lor de miere. Ei s-au căsătorit primăvara, însă au hotărât să-și petreacă luna de miere vara, deoarece Larisa era studentă și nu vroia să-și întrerupă studiile.

Tinerii căsătoriți au decolat din aeroportul Komsomolsk-pe-Amur spre localitatea natală Blagoveshchensk. Ei aveau locurile în secțiunea din spate a avionului, unde au dormit liniștiți în timpul zborului…

Deodată Larisa s-a trezit din cauza unei lovituri îngrozitoare. La înălțimea de 5200 de metri avionul lor s-a ciocnit de un bombardier militar Tu-16! Avionul de pasageri a suferit ruperea aripilor și secționarea părții superioare a fuselajului…

„Pretutindeni se auzeau țipete. Mi-am întors privirea spre soțul meu și am văzut că el era deja mort — a decedat din cauza fragmentelor care l-au lovit. Mi-am luat rămas bun de la el și am început să mă pregătesc de moarte” — își amintește Larisa.

„În timp ce cădeam, deodată am văzut în fața ochilor momente din filmul american „Se mai întâmplă și minuni” (Miracles Still Happen), pe care-l văzusem recent la cinematograf. Eroina principală a filmului nimerise într-o catastrofă aeriană și, ghemuindu-se în scaun, cădea spre junglă. Urmând exemplul ei, m-am mutat pe scaunul de lângă hublou ca să pot vedea ce distanță este până la pământ și m-am agățat de el cu toată forța.”

Larisa și-a recăpătat cunoștința peste câteva ore de la cădere. Ea era unica supraviețuitoare din cei 38 de pasageri.

„Când am deschis ochii, l-am văzut pe soțul meu, care se afla la câțiva metri depărtare de mine. El parcă vroia să mă vadă și astfel să-și ia rămas-bun de la mine” — relatează Larisa.

Larisa a suferit multiple traumatisme. Ea avea fracturi ale coloanei vertebrale, mâinii și câtorva coaste, dinții stricați și o comoție cerebrală severă. Însă, din cauza stării de șoc, Larisa nu simțea durerea. Ea și-a construit un mic adăpost, se încălzea cu ajutorul huselor de la scaune și se apăra de ploaie și țânțari cu o bucată de polietilenă.

După trei zile lungi petrecute în taiga, femeia a fost găsită de grupul terestru de căutare. Ea a fost văzută de câteva ori de piloții elicopterelor, dar aceștia au crezut că ea este bucătăreasa geologilor. Nimeni nu și-a imaginat că vor fi supraviețuitori după un astfel de accident.

Conducerea sovietică a clasificat catastrofa aeriană ca secret de stat. Nici măcar un ziar n-a scris despre ea. Iar lângă salonul Larisei, în care ea s-a recuperat timp de 3 luni, în permanență stăteau doi oameni îmbrăcați în civil. Ei nu permiteau accesul prietenilor la pacientă.

„Părinții mi-au spus că ei deja săpaseră un mormânt pentru mine. Rudele tuturor pasagerilor din acea cursă erau înștiințate despre moartea lor în conformitate cu o listă. Pe lângă aceasta, părinții m-au sfătuit să nu povestesc nimănui despre cele întâmplate. Serviciile corespunzătoare au discutat cu ei, amenințându-i să tacă” — povestește Larisa.

Pe parcursul a 2 ani de la catastrofă Larisa n-a putut merge. Medicina oficială n-a reușit să o trateze. Ulterior un chiropractician din popor a reușit să-i corecteze coloana vindecată vicios. Și doar la începutul anilor 2000 societatea a aflat adevărul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*