A investit 40.000 de dolari pentru a arata ca o papusa Barbie! Cat de frumoasa era tanara inainte de operatiile estetice!

A investit 40.000 de dolari pentru a arata ca o papusa Barbie! Victoria Wild a vrut cu orice pret sa arate ca o papusa Barbie si pentru a-si atinge telul a investit in chirurgia estetica de cand avea 27 de ani.

40.000 de dolari a platit Victoria Wild pentru multitudinea de operatii estetice care au facut-o sa fie mandra de felul in care arata.

„De cand ma stiu mi-am dorit sa fiu sexy. M-a atras aspectul papusilor si faptul ca emana sex-appeal desi sunt doar obiecte”, a declarat femeia. Originara din Letonia, Victoria si-a parasit tara natala dupa ce si-a modificat aspectul si a inceput sa lucreze ca promoter in Franta si Italia.

„De cand m-am operat, viata mea e mai frumoasa. Sunt mai sexy si ii atrag pe oameni cu aspectul meu. Castig si mai multi bani de cand mi-am pus cupa G la sani”, a marturisit Victoria.

Cu toate ca a absolvit o Facultate, blonda a refuzat sa profeseze in domeniu si a preferat sa faca bani pe baza imaginii sale controversate. Celor care nu o plac, Victoria le-a transmis un mesaj scurt si la obiect: „Sunt invidiosi pentru ca sunt mai buna decat ei”, a adaugat femeia.

Fotografiile de dinainte si dupa operatii sunt socante. Diferenta e atat de mare incat ai impresia ca este vorba despre o cu totul alta persoana. Slabuta, finuta, cu trasaturi frumoasa, Victoria Wild era o femeie normala si frumoasa la 27 de ani.

Era o femeie ca oricare alta, dar la 27 de ani a inceput sa-si faca operatii estetice si nu s-a mai oprit pana nu a ajuns sa semene cu o papusa. Victoria Wild spune insa ca e foarte mandra de felul in care arata.

La 30 de ani, letona Victoria Wild sustine ca vrea sa arate ca o papusa gonflabila in dimensiuni reale si ca e foarte mandra de transformarea prin care a trecut pana acum: „De cand ma stiu mi-am dorit sa fiu sexy. M-a atras aspectul papusilor si faptul ca emana sex-appeal desi sunt doar obiecte”, a spus femeia care a absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri.

Victoria a inceput sa lucreze in moda la 27 de ani si prima operatie si-a facut-o pentru a-si mari sanii. Apoi, au urmat alte interventii, care i-au golit conturile de 40.000 de dolari. Odata ce si-a modificat aspectul, a plecat din Letonia si a inceput sa lucreze in domeniul promotiilor, in Franta si Italia.

„De cand m-am operat, viata mea e mai frumoasa. Sunt mai sexy si ii atrag pe oameni cu aspectul meu. Castig si mai multi bani de cand mi-am pus cupa G la sani”, a marturisit Victoria, care spune insa ca nu toata lumea o place. „Sunt invidiosi pentru ca sunt mai buna decat ei”.

Letona a mai specificat ca, desi e blonda, e mai desteapta decat multe alte fete care lucreaza in acelasi domeniu. Ea spune ca singurul motiv pentru care a renuntat la facultate e pentru ca a castigat mult mai multi bani datorita aspectului fizic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*