A intrat in panica dupa ce a facut amor cu sotul ei, desi era insarcinata in sapte luni. A doua zi s-a dus la control, temandu-se ca i-a facut rau bebelusului din burta. Uite ce i-a spus medicul dupa control, a ramas fara cuvinte

A intrat in panica dupa ce a facut dragoste cu sotul ei, desi era insarcinata in sapte luni. A doua zi s-a dus la control, temandu-se ca i-a facut rau bebelusului din burta. Uite ce i-a spus medicul dupa control, a ramas fara cuvinte

O tanara in varsta de 26 de ani din California a avut parte de o experienta ciudata, pe care a tinut sa o impartaseasca si cu prietenele ei, scrie kanald.ro.

Totul a inceput dupa ce Tiffany, in varsta de 26 de ani, a facut amor cu sotul ei, desi era insacinata in luna a saptea. Cu toate ca s-a simtit foarte bine, la final a inceput sa aiba remuscari si a intrat in panica, gandindu-se ca bebelusul din pantece va fi afectat.

Speriata, s-a dus in ziua urmatoare la un control pentru a face o ecografie si pentru a verifica daca s-a intamplat ceva. Amuzat, doctorul i-a facut controlul solicitat, dupa care i-a explicat mai multe lucruri referitoare la contactul intim in timpul sarcinii.

„Fatul tau nu a fost in niciun moment in pericol. Ba dimpotriva, starea de bine pe care ai resimtit-o tu cand ai ajuns la orgasm a resimtit-o si el, datorita endorfinelor eliberate de organismul tau. Practic, daca bebelusul avea vreun disconfort sau vreo durere pana atunci, pentru ca si ei simt asemenea lucruri in pantece, acestea au disparut”, i-a spus medicul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*