A incins Facebook-ul cu poza asta! S-a pozat asa in oglinda si i-a innebunit de cap pe toti! Bombeul asta e minciuna pe langa ce se vede din fata!

Se spune ca frumusetea e in ochii privitorului, insa la fel de adevarat e ca aceasta imbraca zeci, sute de forme.

Suntem diferiti, cu idealuri distincte, iar notiunea de frumusete presupune cu totul alte criterii daca iei globul la picior. Nu machiajul, nu coafura şi nici haine nu sunt cele care fac frumoasă o femeie.

Secretele de frumuseţe ale femeilor stau în alte detalii. Toate femeile sunt frumoase, pentru că aşa au fost făcute de Dumnezeu, să fie frumoase. Femeile pot să fie frumoase în mod firesc, fără prea multe artificii pentru că frumuseţea lor vine natural. Nu există femei urâte, ci doar femei care nu ştiu să fie frumoase.

Îngrijirea constantă, hainele frumoase sunt necesare, dar sunt detalii, pentru că altele sunt trucurile care fac o femeie frumoasă! De exemplu capacitatea de a fi tu însuţi este unul din marile secrete de frumuseţe. Sau increderea în sine si un zâmbet sincer şi luminos pe faţă…

O tanara domnisoara a postat pe retelele de socializare o poza care poate duce chiar la inchiderea contului ei. S-a fotografiat la primele ore ale diminetii in oglinda din baie si la foarte scurt timp dupa postare, pagina ei a fost la un pas sa se blocheze de cate LIKE-uri si SHARE-uri a primit. Suntem convinsi ca si voi ati dori sa o vedeti pe litoral sau la piscina pentru ca privelistea nu e deloc una de neglijat.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*