A fost tăiată în două după cezariană, avea copilul lângă ea. O tragedie care a șocat planeta, familia încă nu crede că așa ceva a fost posibil. Ce s-a întâmplat e cumplit

Rocío Cortés Núñez a fost dusă la maternitatea din spitalul Valme, Sevilla, sudul Spaniei, după ce tocmai i se făcuse o cezariană, dar abia atunci a lovit tragedia.

O femeie, tânără mămică, de numai 26 de ani, tocmai născuse prin cezariană, dar a sfârșit prin a fi tăiată în două. Rocío Cortés Núñez a fost ucisă, conform raportului poliției, în timp ce era transportată cu targa între primul și cel de-al treilea etaj al spitalului mai sus menționat. Tânăra era dusă în secția de maternitate, după o cezariană care decursese normal.

Se pare că alături de ea era și bebelușul care tocmai venise pe lume, dar acesta, din fericire, a scăpat nevătămat. Tot ea mai este și mama a alte două fete, cu vârste de trei și patru ani, conform ziarului spaniol ,,El Correo”.

Tragedia s-a petrecut din cauza liftului care a început să se miște în sus înainte ca targa să fi intrat toată în cabina liftului. Raporturile locale spun că victima a fost pur și simplu tăiată în două în urma incidentului oribil, în jurul orei 2:30, ieri.

La fața locului s-au grăbit să intervină polițiști și pompieri, alături de medici, dar nimic nu-i mai putea salva viața. Pompierilor le-au luat 2 ore pentru a-i recupera o parte a trupului, după ce capul femeii se blocase între rama liftului și tavan, iar liftul începuse să se miște în sus, picioarele femeii atârnând în jos, în casa liftului.

Soțul victimei a fost descris de către fratele său drept ,,devastat”, acesta din urmă a mai adăugat că încă nu le vine să creadă, dar că cineva trebuie să plătească pentru ce s-a întâmplat. Ancheta continuă în acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*