A fost cea mai frumoasa ACTRITA din DALLAS. Cum arata ACUM „Pamela Ewing”. Din păcate operațiile estetice i-au distrus fața, iar frumusețea naturală de altădată s-a estompat

Telespectatorii erau topiți după ea pe vremea când juca în celebrul serial ”Dallas”, unde i-a dat viață personajului Pamela, soția îndrăgitului Bobby Ewing. Astăzi, actrița Vitoria Principal a ajuns la vârsta de 64 de ani și nu mai are strălucirea de altădată.
Victoria Principal, interpreta Pamelei, soția lui Bobby Ewing din serialul ”Dallas”, a făcut furori cu frumusețea ei p micile ecrane. La acea vreme, era considerată cea mai sexy dintre actrițele care îi erau colege de serial.

Elegantă, stilată, delicată și foarte senzuală, Victoria Principal a încântat telespectatorii cu aparițiile ei din serialul mai sus-menționat în perioada 1978-1987.
Rolul Pamela a făcut-o faimoasă în lumea întreagă.

Multe femei au încercat să-i copieze stilul vestimentar și look-ul impecabil.
Astăzi, actrița a ajuns la vârsta de 64 de ani. Frumusețea naturală de altădată s-a estompat. Chiar dacă are ncă o siluetă de invidiat și este la fel de rafinată, Victoria Principal nu mai este ce a fost cândva. Chipul ei și-a pierdut din farmec și nu puțin sunt cei care susțin că vedeta ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a-și îmbunătăți aspectul.

Chiar dacă după ”Dallas” a continuat să joace, Victoria Principal nu s-a mai bucurat de succesul de altădată în cinematografie. A avut însă succes ca femie de afaceri și autoare de cărți de frumusețe.

În plan personal, Victoria Principal l-a întâlnit pe Christopher Skinner în anul 1978, cu care s-a și căsătorit. Mariajul lor s-a destrămat după doi ani.

În anul 1985, vedeta s-a măritat cu chirurgul plastic Harry Glassman, de care a divorțat în anul 2006.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*