A făcut AMOR cu ea toată noaptea. Dimineaţa, tânăra i-a arătat cel mai intim SECRET al ei! Continuarea este ŞOCANTĂ!!!

Un tânăr american a ales o modalitate inedită de a se răzbuna pe femeia cu care făcuse dragoste, după ce a aflat că aceasta avea un iubit.  Ideea conform căreia o relație sănătoasă dintre 2 parteneri ar trebui să se bazeze pe dragoste și respect, nu ar trebui niciodată să fie uitată.

Sunt o mulțime de cupluri ce au relații sănătoase unde ambii parteneri comunică, se iubesc și se respectă, arată afecțiune unul celuilalt și lucrează pentru a menține o astfel de relație.
Din păcate, există și o mulțime de relații unde nimic din cele enunțate mai sus nu există. Ceea ce e foarte deranjant este că astfel de relații distructive evoluează în ciuda semnelor timpurii de disfuncționalitate.

Un tânăr american, care a aflat că femeia cu care tocmai făcuse dragoste are un prieten, a ales o modalitate originală de răzbunare.

Bărbatul a scris rapid un bilet, adresat prietenului acesteia, pe care l-a lipit pe interiorul colacului WC-ului, sperând că acolo fata nu îl va găsi.

”Fata mi-a spus că are un prieten abia în dimineaţă de după ce am făcut dragoste. Îmi pare rău că ţi-o zic aşa, dar, dacă aş fi în locul tău, aş vrea să aflu. Scuze, frate”, a scris tânărul pe biletul lipit pe colacul de WC.

Apoi, tânărul a făcut o fotografie mesajului şi a postat-o pe Reddit. ”Am aflat că fata cu care m-am culcat are un prieten. Prin urmare, i-am lăsat un bilet sub scaunul de toaletă, pe care sper că ea nu îl va observa”, a scris tânărul pe reţeaua de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*