love

„A face dragoste” versus „a face sex”. Cum privesc femeile si barbatii lucrurile si ce prefera

Este, de fapt, vreo diferenta intre „a face dragostes” si „a face sex”? Daca da, ce inteleg femeile din fiecare expresie si… mai important, ce prefera, de fapt?

„Cand femeile se simt iubite, simt placerea sexuala mai intens, doarece nu doar ca au incredere in partenerul lor, ci pentru ca simt ca este OK sa faca sex atunci cand dragostea este prezenta”, explica dr. Beth Montemurro, profesor de sociologie, conform thebrainflux.com. Jumatate dintre femeile implicate intr-un studiu sociologic pe aceasta tema au spus ca dragostea nu este necesara pentru a face sex, dar doar 20% au fost convinse cu adevarat ca dragostea nu este importanta. Pe scurt, femeile „vad sexul ca o exprimare a iubirii”, spune Montemurro.

Asadar, acesta sa fie motivul pentru care femeile prefera „sa faca dragoste”? Si ce inseamna, mai exact, „a face dragoste?”

Si barbatii fac dragoste, nu doar femeile. Simt si ei acelasi lucru. Simte si partenera care-i este alaturi.

Cunoasterea reciproca, explorarea atat a trupului cat si a sufletului, face ca dragostea sa fie exact ceea ce trebuie, adica un complex de sentimente si erotice si afective, si de prietenie si de respect, si de pasiune si de tandrete.

Unele relatii incep cu sex si se termina cu dragoste, iar altele debuteaza cu afectiune , cu dragoste, insa se incheie doar prin sex.

Oare intr-un cuplu dragostea si obisnuinta alimenteaza fantezia, imaginatia si ingeniozitatea sexuala, sau duc la disparitia lor?

Si aceasta din urma te las pe tine sa comentezi ,..cititorule .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*