A DIVORŢAT de soţul VIOLENT şi s-a pus pe SLĂBIT. Cum a ajuns să arate DANA MARIJUANA acum şi ce s-a ales de ea. TRANSFORMARE RADICALĂ

Dana Marijuana, cum este cunoscută de publicul larg, s-a pus în urmă cu ani buni pe transformări radicale.
Acum a ajuns să fie alt om.
Dana Coteanu, pe numele său adevărat, a dat mai multe kilograme jos şi a renunţat la foarte multe obiceiuri pe care le avea înainte.
Cu ani buni în urmă purta codiţe împletite şi depăşea o sută de kilograme. Vremuri bune au venit pentru Dana Marijuana.

În mai multe imagini postate de aceasta pe una dintre reţelele de socializare, Dana apare cu un look total nou. Are părul blond, uşor ondulat şi cu foarte multe kilograme în minus. Se aranjează foarte atent şi îşi pune în valoare trăsăturile.

Cu ceva timp în urmă, în 2016, Dana Marijuana mărturisea că încearcă din răsputeri să aibă un aspect cât mai plăcut.

„Încerc să arăt cât mai bine. Spun la toată lumea pentru că este metoda cea mai simplă şi cea mai simplă. Apă cu lâmâie, în loc de apă, beau apă cu lămâie, în fiecare zi. Nu mai am poftele atât de mari şi am renunţat şi la masa de după ora 6 seara şi cam atât. Nu pun miere, nimic. Nu am renunţat la nimic, mai mănânc şi câte o prăjitură, o dată sau de două ori pe zi. Adevărul este că slăbind aşa, lumeate admiră şi te ambiţionezi şi mai mult. Nu îţi mai vine să mănânci aşa mult”, declara Dana Marijuana.

S-a despărţit de soţ, în 2015
Relaţia Danei Coteanu cu Sebastian Calu a început în anul 2011. În octombrie 2012, aceasta a îmbrăcat rochia de mireasă. Treptat, relaţia celor doi s-a deteriorat. După cinci ani de căsnicie, Marijuana a decis să-şi separe drumul de cel al fostului ei soţ din cauza violenţei.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*