A decis sa le arate tuturor de ce nu poate sa doarma noaptea cu sotul ei in pat, asa ca l-a filmat si a pus imaginile pe internet. Nu, nu este vorba de sforait! E incredibil ce face barbatul in somn

Sforaitul apare atunci cand fluxul de aer inspirat prin gura sau nas in plamani este perturbat in timpul somnului. De obicei cauza este ingustarea sau blocarea cailor aeriene la nivelul nasului, gurii sau gatului.

Ca urmare, tesuturile cailor aeriene vibreaza si se lovesc de partea posterioara a gatului, determinand aparitia unui sunet care poate fi moale, catifelat, inalt, aspru sau ragusit. Este posibil ca persoanele care sforaie sa nu fie constiente de acest lucru. Uneori partenerul/partenera observa ca persoana cu care dorm sforaie sau doarme cu gura deschisa.

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 1.8 milioane de vizualizari.
Imaginile au fost postate o femeie care a vrut sa le arate tuturor de ce nu poate sa doarma in fiecare noapte in pat langa sotul ei. Si nu, nu este din cauza sforaitului.

Se pare ca omul viseaza in fiecare noapte lucruri atat de amuzante incat incepe sa rada in hohote in mod repetat in somn. Iata imaginile:

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*