A cunoscut o femeie de 34 de ani. Ea e căsătorită, are o fată de 17 şi un soţ de 51 de ani. Fără să stea pe gânduri a întreținut relații intime cu ea. Ce s-a întâmplat după, l-a făcut praf. Vai de el, scrisoarea acestui român face furori

Dragă Adela,
Sunt foarte bulversat. Am cunoscut o femeie de 34 de ani, căsătorită de la 16 ani. Are o fată de 17 şi un soţ de 51 de ani. Am cunoscut-o în urmă cu 3 luni. La o lună după ce ne-am văzut pe webcam am vorbit non-stop la telefon şi pe Facebook.
Am hotărât să mă duc să o iau la mine acasă pe 18 noiembrie. A stat la mine până pe 23, după care s-a dus la ea în Alba Iulia, la părinţi ei, pentru a lua actele de la firma pe care o deține soţul ei. Pe 24 m-am dus şi eu la ea, după care eu pe 27 am venit înapoi la Bucureşti.

A doua zi mi-a trimis un mesaj și mi-a spus că se împacă cu el, că îi e bine. A doua zi eu i-am trimis mesaj să-i spun că o iubesc şi că îmi e dor de ea.
M-am ataşat enorm de ea şi nu ştiu ce să fac să o am înapoi. Mi-a zis că şi ea mă iubeşte şi că o să ne împăcăm, însă după ce pune mâna pe acte.

Faza e că a rămas şi gravidă cu mine şi azi s-a dus să avorteze. De duminică seară nu a mai vorbit cu mine, pentru că eu, de nervi, când mi-a zis că se împacă cu el, i-am dat lui mesaj şi i-am reproşat că nu e bărbat, că a şantajat-o cu actele şi a șantajat-o emoţional să se întoarcă la el. Ea, după ce el i-a povestit de mesaj, mi-a zis că nu e bine ce am făcut, că am pierdut-o şi că nu mai îmi vorbeşte.

Îmi e dor rău de ea, am pus suflet prea mult pentru ea, o iubesc foarte mult. M-am simţit cu ea într-o lună și ceva cum nu m-am simţit cu altele cu care am stat 3 ani sau un an jumate.
Ce mă fac??? Sunt foarte dezamăgit, dar o vreau înapoi. O iubesc enorm. Duminică şi ea mi-a zis că mă iubeşte, m-a sunat şi am început să plâng sincer, i-am zis că îmi e greu fără ea, că îmi lipseşte, şi ea a început să plângă că nu îi e uşor şi că la fel o doare că nu suntem unul lângă altul din cauza problemelor. Până seara, când el i-a arătat mesajul.
Eu am 23 de ani. Vârsta nu contează pentru mine, o iubesc enorm, iar ea ba zice că nu conteaza vârstă, ba uneori că este importantă.
Ce mă fac, Adela? Sunt foarte agitat, vreau să o văd, îmi e dor de ea…

Adela răspunde:
Dragul meu,
Spui tu că vârsta nu contează, dar crede-mă că, în situaţia pe care o descrii, e foarte importantă. Mă refer în primul rând la varsta ta. Dacă ai fi fost un pic mai matur, ţi-ai fi dat seama de la început în ce te bagi. Dacă n-ai ştiut până acum, află că o femeie măritată foarte greu renunţă la căsnicia ei dacă nu are un motiv puternic. Şi, dacă pentru ea nici faptul că a rămas gravida cu tine nu a reprezentat un motiv suficient de puternic, eu zic că ai slabe şanse s-o convingi să se întoarcă la tine. Apoi, diferenţa de vârstă conteaza şi apropo de ce ai putea să-i oferi acelei femei. Eşti tu la fel de influent şi bogat că un bărbat matur, pentru a îi menţine femeii pe care o vrei lângă tine cel puţin aceleaşi standarde cu care e obişnuită?

Dacă ţi-a spus că pentru ea contează numai iubirea, atunci de ce a preferat să-şi ucidă copilul nenăscut decât să rămână cu tine? Ştiu, e dureros, e o lecţie dură pe care ţi-o da viața, dar asta e. Data viitoare să fii atent, să nu te mai laşi păcălit aşa de uşor şi să judeci oamenii mai ales după faptele lor, nu doar după ceea ce zic. Te sfătuiesc să te ţii cât mai departe de ea, oricât de greu ar fi. Pleacă undeva departe, du-te la sală cu băieţii, trage de fiare – orice te ajută să-ţi muţi energia în altă direcţie. Învaţă să nu mai fii dependent de emoţii şi dorinţe şi ar fi mai bine să găseşti o fată de seama ta. Ar fi mai puţine complicaţii, măcar aţi vorbi pe aceeaşi limbă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*