A crezut că are iubita perfectă, până i-a făcut o poză în bikini. Bărbatul a rămas ŞOCAT

O femeie de 30 de ani din SUA a reuşit să păstreze un secret faţă de iubitul ei, vreme de 5 ani. Fata suferea de un handicap locomotor, pe care l-a ascuns cu brio.

Meagan Barnard a dorit să fie tratată de cei din jur ca o persoană normală, să nu-i fie nimănui milă de ea. Astfel că i-a ascuns iubitului că suferă de limfedemă.

Limfedemul reprezinta o boala cronica ce consta in umflarea anormala a tesuturilor superficiale ale membrelor. Limfedemul este rezultatul unor afectiuni ale vaselor limfatice ce duce la incapacitatea sistemului limfatic de a drena lichidele din tesuturi. Fiind o boala cronica pacientii trebuie sa-si ingrijeasca simptomele pe toata durata vietii.

Sistemul limfatic este o cale de drenaj prin care lichidul interstitial reintra in circulatia generala, de asemenea acesta are si functii de curtare a orgamismului eliminand agentii microbieni si resturile de celule moarte. Vasele limfatice au legaturi multiple cu venele ceea ce explica alterarea circulatiei limfatice in afectiunile sistemului venos.

Lui Meagan i s-a umflat piciorul drept, dar a ascuns asta cu diferite piese vestimentare. Când i-a făcut o poză în bikini, bărbatul a aflat secretul „jumătăţii” lui. Relaţia lor a devenit ulterior şi mai puternică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*