A ales bine “Piţi” când şi-a înşelat soţia cu Vica Blochina? Cum arată Maria, nevasta fostului selecţioner.FOTO

Viata lui Victor Piturca este demna de telenovele. Om insurat si cu copii acasa, fostul selectioner al Romaniei a avut o relatie extraconjugala cu Vica Blochina. “Piti” si celebra balerina au fost amanti timp de 16 ani, iar din amorul lor a rezultat Edan, un baietel superb.

Cu toate acestea, Maria, sotia lui Piturca, a rezistat ca o adevarata eroina. Desi stia de relatia pe care barbatul sau o avea cu Vica, femeia nu a divortat. Ea a stat langa reputatul tehnician, chiar daca a fost atacata de Blochina. “Cat timp am fost cu Piti, sotia lui nu a existat pentru el”, s-a laudat superba lituanianca.
Desi a parut tot timpul o femeie tare, Maria Piturca a ramas afectata de cele intamplate in viata de cuplu. In urma cu cateva zile, sotia lui “Piti” a mers la cumparaturi. Singura, femeia a parut abatuta. Cu cateva riduri vizibile pe chip, sotia antrenorului a mers apropae tot timpul cu capul plecat.

Nici sesiunea de shopping nu i-a priit. Din primul supermarket in care a intrat, nu a cumparat nimic. Cu fondurile intacte, Mariei Piturca i s-a facut mila de o femeie care cersea si i-a dat acestia o bancnota. Apoi, sotia lui “Piti” a mers la un alt magazin. Mult mai decisa, aceasta a luat cu ea un carucior. Dupa ce a terminat de facut cumparaturile, Maria s-a indreptat spre autoturismul sau.

Grabita, ea a aruncat pungile cu cumparaturi si geanta personala pe scaunul din dreapta soferului. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au surprins fiecare moment petrecut de sotia lui Victor Piturca in oras.
Maria si Victor Piturca sunt casatoriti de mai bine de 30 de ani. Cei doi au impreuna doi copii, Alexandru si Claudia.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Tatăl era cu cei doi copii în supermarket, era la coadă când a observat că ceva dureros se întâmpla cu bătrâna din fața lui, i-a întins femeii ceva și a devenit vedetă peste noapte

Ryan O’Donnell este tatăl a doi copii, el a fost lăudat de către oameni din întreaga lume pentru ceea ce a făcut într-un supermarket din Australia.

Părinții cu copii mici știu că a face cumpărăturile în magazinul local poate fi extrem de greu. Copiii vor uneori să alerge sau să se joace, și în loc să alegi lucrurile din lista de cumpărături, te vei găsi alergând după ei sau măcar observându-i atent întotdeauna.

Poate tocmai de aceea oamenii au fost atât de impresionați de către Ryan din New South Wales, Australia.

Majoritatea ar spune că tatăl celor doi copii avea deja destule pe cap și nu mai avea nici nervi, nici energie pentru a avea grijă și de altcineva din magazin în acea zi.

Dar Ryan a observat o femeie în vârstă în fața lui, la coadă. În momentul în care ea a dat cardul casierului, pentru a plăti, era iar și iar refuzat. Era evident că nu avea destui bani pentru a-și achita cumpărăturile.

Așa că Ryan l-a întrebat pe casier cât costă mâncarea pe care femeia dorea să o cumpere, erau 44 de dolari, în acel moment, pe loc, i-a dat femeii o bancnotă de 50 de dolari, echivalentul a 190 de lei.

Când femeia l-a întrebat cum i-ar putea răsplăti gestul, Ryan a răspuns simplu: ,,Nu vă faceți griji, să aveți o zi frumoasă”.

Cel care a văzut întreaga scenă a fost un alt client, el a fost cel care a făcut o poză și a postat totul pe Twitter. Iar acum gestul simplu al lui Ryan se răspâdesște peste tot, iată, a ajuns și în România. Ryan spune că făcea doar ceea ce l-au învățat părinții lui: să-i ajute pe ceilalți dacă poate!

Această poveste mi-a dat puțină speranță pentru oameni în general, am avea nevoie de mai multe gesturi asemănătoare cu cel făcut de Ryan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*