A ales bine “Piţi” când şi-a înşelat soţia cu Vica Blochina? Cum arată Maria, nevasta fostului selecţioner.FOTO

Viata lui Victor Piturca este demna de telenovele. Om insurat si cu copii acasa, fostul selectioner al Romaniei a avut o relatie extraconjugala cu Vica Blochina. “Piti” si celebra balerina au fost amanti timp de 16 ani, iar din amorul lor a rezultat Edan, un baietel superb.

Cu toate acestea, Maria, sotia lui Piturca, a rezistat ca o adevarata eroina. Desi stia de relatia pe care barbatul sau o avea cu Vica, femeia nu a divortat. Ea a stat langa reputatul tehnician, chiar daca a fost atacata de Blochina. “Cat timp am fost cu Piti, sotia lui nu a existat pentru el”, s-a laudat superba lituanianca.
Desi a parut tot timpul o femeie tare, Maria Piturca a ramas afectata de cele intamplate in viata de cuplu. In urma cu cateva zile, sotia lui “Piti” a mers la cumparaturi. Singura, femeia a parut abatuta. Cu cateva riduri vizibile pe chip, sotia antrenorului a mers apropae tot timpul cu capul plecat.

Nici sesiunea de shopping nu i-a priit. Din primul supermarket in care a intrat, nu a cumparat nimic. Cu fondurile intacte, Mariei Piturca i s-a facut mila de o femeie care cersea si i-a dat acestia o bancnota. Apoi, sotia lui “Piti” a mers la un alt magazin. Mult mai decisa, aceasta a luat cu ea un carucior. Dupa ce a terminat de facut cumparaturile, Maria s-a indreptat spre autoturismul sau.

Grabita, ea a aruncat pungile cu cumparaturi si geanta personala pe scaunul din dreapta soferului. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au surprins fiecare moment petrecut de sotia lui Victor Piturca in oras.
Maria si Victor Piturca sunt casatoriti de mai bine de 30 de ani. Cei doi au impreuna doi copii, Alexandru si Claudia.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*