A ajuns în stare gravă la spital, cu răni în zona rectală, după ce a testat pe el un pistol cu aer comprimat. Medicii nu au văzut niciodată așa ceva

A ajuns în stare gravă la spital, cu răni în zona rectală, după ce a testat pe el un pistol cu aer comprimat. Medicii nu au văzut niciodată așa ceva.

Caz şocant la Iaşi. Un tânăr de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital, cu răni în zona rectală, după ce a testat pe el un pistol cu aer comprimat.

Băiatul a fost dus imediat în sala de operaţie, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de recuperare.

Tânărul lucra de doar trei săptămâni la o fabrică de componente pentru motoare diesel. Se ocupă de producţia pompelor şi folosea şi un pistol cu aer comprimat. La un moment dat, s-a gândit să-l testeze şi pe el.

Ajuns la spital, tânărul a fost dus imediat în sala de operaţii. Dar pentru că pistolul funcţiona cu o presiune de 3 atmosfere, leziunile interne sunt foarte grave, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele lui de recuperare.

Accidentul este acum anchetat atât de Inspectoratul Teritorial de Muncă cât şi de poliţie.

Conducerea fabricii se disculpă şi anunţă printr-un comunicat că toţi angajaţii primesc training specific pentru activitatea desfăşurată la locul de muncă, dar şi instructaj pentru securitate în muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*