42

9 obiceiuri pe care oamenii fericiți le practică. Urmează-le exemplu pentru a fi și tu fericit!

Fericirea nu este un lucru imposibil de atins așa cum, uneori, avem impresia. Atingerea acestui obiectiv poate fi destul de simplă. Trebuie doar să urmăm câteva indicații prețiose.

Menține relații apropriate cu cei din jrul tău.

42

Un studiu a a arătat că persoanele de peste 70 de ani au fost și sunt fericite datorită faptului că au menținut o relație apropriată cu oamenii la care țin.

Valorează timpul mai mult decât banii.

43
Un studiu a arătat că majoritatea oamenilor fericiți ar prefera să aibă mai mult timp liber decât mai mulți bani. Acest lucru confirmă faptul că cei care prețuiesc timpul, în detrimentul tuturor obiectelor materiale obțin cea mai mare satisfacție de la viață.

Calculeazăți bugetul corect. Nu cheltuii mai mult decât îți poți permite.

44

Apreciază lucrurile minunate din jurul tău.

45

Cercetătorii au observat că persoanele care oferă atenție tuturor lucrurilor minunate din jurul lor sunt mai mulțumiți de viața lor decât cei care nu o fac. Ca rezultat, ei sunt mult mai fericiți.

Petrece timp cu prietenii tăi.

46

Timpul petrecut între prieteni  ne face mai fericiți. Noi primim o cantitate extrem de mare de satisfacție prin petrecerea  timpului liber cu prietenii noștri cei mai apropiați, care sunt fericiți ei înșiși. sentimentele de bucurie și de „luminozitate” sunt transferate cu ușurință tuturor celor din jur.

Ai grijă de cei apropiați ție și încearcă să îi faci cât mai fericiți.

47

Cheltuie bani pe activității, și nu pe obiecte materiale.

48

Fă sport regulat.

49

Învață să trăiești în prezent!

50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*