art

9 Locuri in care SĂ-TI ATINGI Partenera daca vrei sa se topesca dupa tine

Doar nu credeti ca vag.inul, sanii, fundul si sanii sunt singurele locuri care pot provoca placere unei femei, caci va inselati teribil. Sunt multe alte zone care le innebunesc pe femei asa ca, domnilor, daca nu le cunoasteti, este bine sa cititi acest articol. Daca vreti sa va ajutati iubita sa se relaxeze dupa o zi grea de lucru, stimulati aceste locuri:

1. In Japonia Antica, ceafa femeilor era considerata o zona foarte atractiva pentru barbati caci era singura parte care ramanea descoperita. Sarutati-va delicat iubita pe ceafa si veti vedea ce reactie de nepretuit va avea.
2. Femeile cu clavicula bine definita sunt foarte sexi. Concentrati-va pe aceasta zona, oferiti sarutari, mangaieri, atingeri gentile. Descheiati-i bluza cat sa se vada clavicula si acordati atentie acestei zone.

Functioneaza de minune si in timp ce faceti dragoste.
3. Puneti-va mana pe umarul ei, dar incercati sa nu fiti prea brutali. Atunci cand ii puneti mana pe umar sau pe spate ii dati acea senzatie de protectie si sprijin. Daca vreti mai mult decat atat, sarutati-o sau lingeti-o pe spate. O va innebuni!
4. O greseala pe care barbatii o mai fac este sa nu acorde atentie zonei din spatele genunchiului.

Este o zona foarte sensibila si daca este stimulata aduce multe placeri femeilor.
5. Lobul urechii este si el foarte important in relaxarea si placerea femeilor. Il puteti musca, atinge cu limba, orice va trece prin cap. Puteti merge mai departe, pe toata urechea, daca vedeti ca le place.
6. Fie ca sunteti doar voi in intimitate sau ca sunteti in public, miscati-va un deget de-a lungul palmei iubitei voatre. Toata femeile se topesc dupa acest gest atat de intim si de sensibil!

7. Nimic n.u se compara cu un masaj al picioarelor dupa o zi grea. Cumparati un ulei de masaj frumos mirositor si apoi rasfatati-va iubita. Merita, credeti-ne!
8. Femeile merg des la coafor nu numai pentru a-si aranja parul, dar si pentru ca au parte de un masaj al scalpului inegalabil. Puteti face si voi asta pentru partenera voastra. Incepeti prin a-i masa tamplele, capul si apoi coborati usor pe gat.
9. Oferiti-i maximum de placere atingandu-i partea interioara e coapselor, sarutandu-i-le, la fel si zona pelvisului.
SURSA: myilifestyle.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*