7

9 articole din garderoba unui bărbat pe care femeile le iubesc!

Atunci când stilul tău vorbește de la sine, nu trebuie să spui niciun cuvânt. Acest lucru este valabil și pentru un adevărat gentleman. Un bărbat frumos îmbrăcat  poate câștiga inima oricărei femei.

Iată cele mai iubite elemente din garderoba unui bărbat.

Un bărbat bine îngrijit

9

Un bărbat poate purta haine elegante sau accesorii la modă, dar, dacă el nu are un aspect îngrijit ne îndoim că va face o impresie bună. Un aspect curat, îngrijit este întotdeauna o scrisoare bună de introducere în cazul în care un bărbat vrea să atragă atenţia femeilor.

O pereche bună de pantofi

1

O pereche de pantofi este unul dintre elementele cele mai importante ale oricărei ţinute. Fiecare femeie știe că pantofii ar trebui să fie îngrijiţi și să se potrivescă cu nuanța pantalonilor sau să fie mai închişi. Din acest motiv, doamnele acordă o atenție deosebită la acest element din garderoba unui bărbat.

Tricou Henley

2

Un tricou Henley  este mereu la modă. Este o piesă de îmbrăcăminte preferată de vedete de la Hollywood și de sportivi celebri.

Tricou alb și blugi

3

Blugi și un tricou alb este un combo care te poate scoate din orice încurcătură. Acest stil face ca bărbaţii să arate mai viril şi mai atractivi.

Pulovere în formă de V

4

Când această piesă de îmbrăcăminte este purtat de un bărbat, dă impresia unei persoane manierata care știe cum să aibă grijă de el însuși.

Mâneci suflecate și o cravată subţire

5

Acest aspect este combinația perfectă dintre un look casual şi un look elegant elegant. Mânecile suflecate şi cravată  par să spună: „Sunt un om ocupat, dar munca mea nu este singura mea pasiune .”

Un costum

6

Un costum este clasic, și niciodată nu va ieși din modă.

Accesorii

7

Brătări din din piele, sau brăţări împletite, sunt foarte populare în acest sezon. Ele pot da impresia că un bărbat este romantic. Fetele găsesc acest aspect foarte sexy.
Palarie

8

Alege pălăria corectă, și pregătește-te să fie în centrul atenției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*