7 reguli pentru cele mai intense orgasme din viaţa ta. Niciodată nu TE VEI MAI FERI de ultima

Marele „O“, cum mai este numit, orgasmul feminin garantează experienţe unice şi intense. Dacă şi tu vrei să ai parte de astfel de senzaţii în timpul actului, pune în aplicare aceste tehnici.

Masturbarea, o mângâiere sănătoasă
Masturbându-te vei putea înțelege ce anume îți face plăcere și ce nu când faci amor cu partenerul. „Cunoașterea propriului corp și a tipului de mișcări care te fac să te simți bine te ajută să ajungi mereu la orgasm în timpul actului“, explică terapeutul Ian Miez.

Ai voie la cât mai multe fantezii
Fanteziile te pot ajuta să uiți de neliniștile vieții de zi cu zi și te fac să te simți mai puțin inhibată. Faptul că te gândești la un act intim nu denotă că vrei să-l trăiești și în viața reală.

Nu sări peste preludiu!
Preludiul ajută corpul să aibă cel mai intens orgasm. Pentru ca organismul să atingă punctual culminant, trebuie să aibă loc în paralel două procese. Unul dintre ele este vasocongestia sau fluxul sangvin, la organele genitale, iar celălalt este miotonia sau tensiunea musculară, explică specialiștii. Oamenii de știință sugerează gândirea întregului corp ca o zonă erogenă, care trebuie dezmierdată cu săruturi și mângâieri.

Obișnuiește-te să fii un pic egoistă, nu doar în pat, ci și în viața de zi cu zi

Mulți dintre noi sunt atât de preocupați de plăcerea partenerilor noștri că propria noastră plăcere ajunge pe planul doi. Psihologii spun că pe măsură ce învățăm să acceptăm ajutor în afara dormitorului, vom deveni mai confortabile primind plăcere în timpul partidei.

Află exact ce-i place clitorisului
Mulți numesc clitorisul „centrul de putere al orgasmului feminin“.Un studiu publicat în 2014 în „Clinical Anatomy“ arată ceea ce expertii cred de multă vreme: pentru majoritatea femeilor epicentrul orgasmelor este clitorisul, nu vaginul sau punctul G.

Acordă atenție punctului G
Mulți oameni de știință cred că faimosul punt G este de fapt o extensie internă a clitorisului, dar tot ceea ce contează cu adevărat este faptul că, stimulat, acesta duce la orgasm.

Fă exerciții Kegels
Exercițiile pentru tonifierea mușchilor perineului îmbunătățesc viața intimă. Cunoscute și sub denumirea de exercițiile Kegel, gimnastica musculaturii pelvienepoate duce la orgasme mai intense. Pentru a identifica mușchii pelvieni, încordează-te când încerci să stopezi urinarea. Golește-ți vezica, strânge mușchii, ține contracția 5 secunde, iar apoi relaxează-te încă 5 secunde. Încearcă să faci asta de 4 sau 5 ori la rând. Repetă exercițiile de 3 ori pe zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*