1

6 produse ridicol de simple, dar care au adus milioane de dolari oamenilor care le-au creat!

E un număr foarte mare de inventii simple şi idei aparent evidente, care au fost foarte profitabile, aducând creatorilor lor milioane de dolari.
Este exact cazul următoarele 13 produse .

Faţa zâmbitoare

1

Artistul american Harvey Ball a inventat această imagine în 1963. El a fost plătit doar 45 de dolari pentru a avea drepturi asupra imaginii. Ulterior, doi frați, Bernard și Murray şi-au dat seama că această imagine conține un potențial de marketing imens. Ei au reușit să câștige 50 de milioane de dolari pentru vânzarea imaginii.

Rainbow Slinky

2

Aceasta este una dintre cele mai renumite jucării din lume. inventatorul său, Richard James, a inventat accidental această jucărie când a aruncat un arc pe podea. James și familia a câştigat în jurul valorii de 250 de milioane de dolari.

Velcro

3

Ideea i-a venit lui George de Mestral, după ce a examinat ghimpii de pe semințele unei plantei brusture sub microscop. El a fost uimit de abilitatea plantei de a se lipi de absolut otice. Astăzi, invenția lui Mestral este vândută peste tot în lume și câștigă  în jurul valorii de 100 de milioane dolari pe an.

Paie „nebune”

5

Cineva a venit odată cu o idee de a face un copil să aleagă să bea lapte sau sucuri naturale  decât bauturile racoritoare carbogazoase. Rezultatul a apariţia acestor paiele în formă de neobișnuită. Ele au devenit extrem de populare în întreaga lume.

Pernele în formă de animale

6

Copii iubesc jucăriile de pluș și jucării pufoase. Jennifer Telfer a observat odată că fiul ei îi plăcea să folosească aceste tipuri de jucării ca o pernă. Aceste perne sunt faimoase în toată lumea.

Plasturele

7

Acesta poate fi găsit în trusa de prim ajutor din fiecare casă. Este una dintre cele mai simple mijloace de acordare a primului ajutor, apărând o rană împotriva infecției și ajutând-o să se vindece. Plasturele a fost inventat în 1920 de către un cercetător care lucrează pentru compania Johnson & Johnson, după ce soția sa s-a tăiat în timp ce prepara cina. Astăzi este vândut în cantități foarte mari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*