6 defecte feminine pe care bărbaţii le consideră sexy

6 defecte feminine pe care bărbaţii le consideră sexy
Este bine cunoscut faptul că unele femei au obiceiul de a transforma și cel mai mic defect într-o catastrofă, însă ele nu știu că bărbații le iubesc chiar și cu aceste zise imperfecțiuni. De aceea, ei trec cu vederea anumite aspecte care nu îi deranjează și ne referim aici la acele mici defecte feminine pe care bărbații le consideră sexy.

Cei mai mulți bărbați nu caută perfecțiunea la o femeie, ci aceea persoană care să îi completeze și care să îi iubească. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos trebuie să fie mai relaxate cu privire la micile defecte, de cele mai multe ori insesizabile.
Strungăreaţa
Cele mai multe femei cu strungăreață se simt nesigure pe ele și în special atunci când trebuie să zâmbească. Însă reprezentanții sexului puternic nu pun foarte mare preț pe acest aspect, ba din contră, cred că e ceva foarte simpatic. Din acest motiv, acest spațiu puțin mai mare între dinți este considerat unul dintre acele defecte feminine pe care bărbații le consideră sexy.

Ochelarii de vedere
Există o categorie de femei care evită pe cât posibil să poarte ochelari de vedere și consideră că sunt o adevărată povară. Cu toate acestea, bărbații sunt foarte atrași de femeile care poartă ochelari și cred despre ele că sunt persoane inteligente, încrezătoare în propria persoană şi nu în ultimul rând sexy.
Accentele de vorbire
Cei mai mulți bărbați cred că femeile sâsâite sau rârâite sunt simpatice și au o voce foarte sexy, care îți atrage atenția. Ei consideră că ele au un farmec aparte și din acest motiv, aceste mici accente de vorbire sunt pe placul lor.

Încăpăţânarea
Când un bărbat iubește cu adevărat o femeie o va accepta exact așa cum este, fără să-și dorească cu orice preț să schimbe ceva la ea. Încăpățânarea simpatică și copilăroasă pot fi unele dintre acele defecte feminine pe care bărbații le consideră sexy,  mai ales dacă ea este convinsă că îi va reuși ceea ce și-a propus să facă.
Micile stângăcii
Sunt acceptate de bărbați atâta timp cât nu sunt repetate în mod frecvent sau intenționat. De exemplu, te împiedici de ceva și te bufnește râsul, îți prinzi părul greșit, pocești un cuvânt, pot fi considerate mici stângăcii sau defecte feminine pe care bărbații le adoră.
Colăceii din talie
Bărbaţilor le plac femeile cu forme voluptoase, care se iubesc şi sunt sigure de feminitatea lor. Colaceii din talie reprezintă unul din acele lucruri pe care noi, femeile, ne străduim să îl ascundem, dar de care barbaţilor nu le pasă atât de mult, ba chiar îl consideră sexy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*