po

5 semne ca esti FOARTE BUNA la pat. Putine femei indeplinesc PUNCTUL 2

Fie ca este vorba de barbati sau femei, fiecare si-a pus macar o data intrebarea daca este bun la pat sau nu. De obicei, poti afla lucrul asta direct de la partener, dar daca acesta face economie la cuvinte, poti afla si singura. Uite care sunt cele 5 semne ca esti foarte buna la pat.

1. Nu iti este frica sa incerci ceva nou
Daca partenerul tau aduce in discutie o noua pozitie sexuala pe care vrea sa o incerce sau iti propune sa schimbati locatia, iar tu esti dispusa sa faci aceste lucruri, e de bine! Inseamna ca esti curioasa si dornica sa inveti cat mai multe cu putinta, iar in timp, asta te va ajuta sa capeti foarte multa experienta sexuala.

2. Te documentezi
Cand ai timp liber, iti place sa citesti articole sau chiar carti pe acest subiect. Desi majoritatea considera sexul ca fiind un subiect tabu, tu nu ai nicio problema in a te documenta si a afla cat mai multe lucruri sau tehnici noi.

3. Nu iti este rusine sa vorbesti despre viata ta sexuala
Esti increzatoare in propria persoana, ceea ce este foarte bine. Iti place sa vorbesti deschis cu prietenele tale apropiate si chiar le dai sfaturi atunci cand esti in masura. Bineinteles, nu oferi cele mai intime detalii, dar nu esti nici tacuta cand vine vorba despre sex. E bine sa fii echilibrata.

4. Detii jucarii sexuale
Asta nu inseamna ca partenerul tau nu stie sa isi faca treaba, ci pur si simplu ca uneori este nevoie sa iti condimentezi viata sexuala. Plictiseala nu are loc in dormitor, iar o femeie buna la pat stie acest lucru!

5. Iti ghidezi partenerul in pat
Ii spui ce sa fac, cum sa faca si unde sa faca., dar nu intr-un mod rau, ci il ajuti pentru ca amandoi aveti de castigat din asta. Barbatilor le place acest lucru pentru ca si ei vor ca partenera lor sa fie satisfacuta.

Cate dintre aceste semne ai bifat? Spune-ne in comentarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*