5 pozitii intime pe care femeile le adora! Tu cate din ele ai incercat?

Acestea sunt cinci pozitii dupa care se dau in vant femeile. Sunt comode si ajuta la atingerea orgasmului in mod sigur.

Preferintele intime difera de la femeie la femeie. Generalizand insa, specialistii s-au oprit la 5 pozitii care nu au cum sa dea gres si care duc orice femeie in cel de-al noulea cer. Uite care sunt acestea!

1. Femeia deasupra

Aceasta pozitie este prima in lista deoarece sentimentul puterii pe care il confera femeilor actioneaza ca un afrodiziac si le stimuleaza la maximum. Asa ca puneti-o in aplicare intotdeauna, dar de fiecare data altfel: pe canapea, pe podea, in masina. Puteti folosi si muzica, in functie de care sa alternati ritmul si intensitatea miscarilor.

2. Pe la spate

Aceasta pozitie ramane in topul preferintelor femeilor. Ideala atat pentru barbatii cu penisul mic, cat si pentru cei mai dotati, pozitia “doggy style” asigura o penetrare profunda si orgasm(e) garantat(e). Sfat: roaga-ti partenerul sa te sarute pe gat sau se te muste de umeri in timp ce te penetreaza. Aceste zone sunt foarte erogene si intensifica la maximum placerea intima.

3. In picioare

Orice femeie poate fi data usor pe spate, daca partenerul o lipeste de un perete si ii arata cata forta are in el. Pozitia “din picioare” este ideala pentru stimularea punctului G, datorita penetrarii profunde, dar si a clitorisului. In plus, aceasta pozitie asigura o mare libertate de miscare, asa ca folositi-va si de gura si de maini pentru a va infierbanta la maximum.

4. Asezata in fund, iar partenerul in picioare

Femeilor le place la nebunie ca partenerul lor sa lucreze in timp ce ele se bucura de senzatii si de priveliste. Asa se face ca masa de bucatarie, masina de spalat, pianul, capota masinii sunt locatiile preferate ale femeilor, care le asigura un orgasm de nota 10.

5. Pozitia lingurita

Este sinonima cu o partida de amor fabuloasa pentru femei. Deoarece presupune ca partenerii sa fie intinsi pe o parte in pat, iar barbatul in spatele femeii, lipit de corpul acesteia, libertatea de miscare este foarte mare. Femeile pot fi mangaiate pe sani sau burta, stimulate clitoridian, (gesturi absolut fierbinti) si toate astea cu un sentiment grozav de protectie ca bonus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*