5 lucruri pe care sa le faci inainte DE AMOR, pentru ca amandoi sa aveti orgasm MAI INTENS. Mai ales punctul 3…

Igiena intimă şi sănătatea psihică suntputernic influenţate de obiceiurile dinainte şi de după sex. Terapeutul în probleme sexuale Dr. Jane Greer recomandă folosirea anticoncepţionalelor ca metodă contraceptivă.

Acesta susţine că pe lângă faptul că momentele romantice din timpul actului sexual pot fi stricate din cauza pauzelor necesare pentru punerea prezervativului sau a diafragmei, mai sunt şi alte aspecte ce ţin de sănătate şi care nu pot fi neglijate. Specialistul susţine că folosirea diafragmei poate creşte riscul de infecţii.

Preludiul este de asemenea o etapă care nu ar trebui sărită. Preludiul poate include diverse tipuri de metode care să ajute partenerii să se relaxeze şi să se exploreze, precum masajul, săruturile, mângâierile.

Sex-terapeutul recomandă ca după terminarea actului sexual, partenerii să prelungească momentul de intimitate prin îmbrăţişări, conversaţii romantice despre senzaţiile din timpul actului, etc.

Opinia barbatilor: ce sa faci inainte de sex ca sa le placa lor

Pregateste-te

Stii, ei vor lucrurile de baza. Sa-ti prinzi parul, sa dai hainele jos, sa fii gata. “Sa se dezbrace!”, spune, simplu, utilizatorul “Dan2”, cand e intrebat ce-i place ca o femeie sa faca inainte de partida de sex. “ZexonNerotaki” vrea ca partenera lui sa-si prinda parul in coada de cal, iar “Stevenson123” prefera sa fie ademenit cu privirea si ca iubita lui sa-i faca semn cu degetul sa se apropie. Si “Mustang80” e direct: “Sa-si dea hainele jos”.

Sa isi dea acordul in legatura cu partida de sex

Barbatilor le place ca, atunci cand fac sex cu o femeie prima sau a doua oara, ea sa isi dea acordul explicit pentru asta. Nu le place sa li se spuna dupa ce s-au “incins” ca trebuie sa se opreasca sau sa astepte. Orice forma de consens e bine primita de barbati.

Sa fie sexy

Stii ce sa faci inainte de sex? Sa fii sexy si sa ai o atitudine sexy. Sa le spui ce vor sa auda. Decat sa o faci pe timida si sa joci rolul femeii neajutorate, mai bine te bucuri de moment si ii spui si lui cat de bine te simti!

Nu lua ad literam ce au spus acesti tipi. Poate ca nu e valabil pentru toti. Dar, in general, vor ca lucrurile sa fie simple. Pentru ei e suficient sa te dezbraci si sa fii dispusa sa faci sex.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

Acest tip de AMOR este INTERZIS prin lege. Mulţi îl practică fără să ştie

Deşi pare greu de crezut, există ţări unde amorul este foarte bine reglmentat, cel puţin din punct de vedere legislativ. Există legi extrem de bizare, unele dintrele ele chir ridicole, însă te poţi trezi cu dosar penal sau arestat şi condamnat dacă plăcerile tale din dormitor sunt… ilegale! Vezi care sunt cele mai ciudate legi despre sex, valabile în prezent!

1. În Liban, bărbaţii au voie să facă amor cu animalele, dar numai dacă acestea sunt… de gen feminin. Pedeapsa pentru relatii intime cu un animal mascul este moartea.

2. Majoritatea statelor islamice recunosc legea care spune că poţi face amor cu o oaie, dar nu îi poţi mânca apoi carnea.

3. În statul american Georgia, jucăriile intime sunt interzise.

4. În Carolina de Nord, SUA, nu ai voie să porţi ochelari de soare în timp ce faci dragoste.

5. În Maryland, SUA, e interzis să cumperi prezervative de la un automat dacă acesta nu vinde şi băuturi alcoolice.

6. În statul american Indiana, un bărbat de peste 18 ani poate fi arestat sub acuzaţia de viol, dacă o pasageră din maşina sa nu poartă pantofi şi şosete!

7. Locuri din Statele Unite unde este interzis prin lege oralul: Alabama, Arizona, Florida, Idaho, Kansas, Louisiana, Massachusetts, Minnesota, Mississippi, Georgia, North and South Carolina, Oklahoma, Oregon, Rhode Island, Utah, Virginia and Washington, scrie one.ro.

8. În Massachusetts, SUA, o femeie nu are voie să se afle deasupra partenerului său în timpul actului intim.

9. În New Mexico, SUA, îi este interzis unei femei să apară neepilată în public.

10. Legea statului american Florida spune că e ilegal ai contact intim cu un porc spinos.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

4 metode prin care poti EVITA o sarcina fara a folosi PREZERVATIVUL. Nu o rata pe a 3-a…

Aducerea pe lume a unui bebelus este considerata ca fiind cea mai mare implinire pentru un cuplu. Insa multi oameni nu sunt pregatiti, psihic sau financiar, sa dea nastere unui copil. Astfel, foarte multe persoane care nu folosesc protectie in timpul actului sexual se confrunta cu o multime de temeri. Desi prezervativele reprezinta cea mai comuna metoda contraceptiva, exista foarte multi oameni care evita sa le foloseasca din diverse motive. In cazul in care nu esti un fan al prezervativelor, dar nici nu iti doresti un copil, uite ce alte metode poti folosi pentru a evita o sarcina:

1.Realizeaza un calendar periodic: O metoda foarte buna de a evita sarcina este aceea de a tine un calendar periodic. Acest calendar presupune urmarirea duratei ciclurilor menstruale si evitarea perioadei de fertilitate. Intr-un ciclu normal, care dureaza de la 26 la 32 de zile, cea mai sigura perioada este din ziua 1 pana in ziua 7 si in ultimele 4-5 zile. In perioada fertila a ciclului menstrual, partenerii trebuie sa practice abstinenta. Cu toate astea, trebuie sa constientizezi ca aceasta metoda nu este foarte sigura si ca exista in continuare posibilitatea de a ramane gravida.

2.Pilulele contraceptive: Pilulele sunt cea mai sigura metoda. Sunt foarte eficiente (90% dintre cazuri), dar trebuie luate dupa un program foarte strict si, mai ales, la recomandarea medicului. Pentru ca aceste pastile regleaza hormonii si ciclurile fertile, pot avea si efecte secundare foarte periculoase.

3.Steriletul: Aceasta metoda presupune implementarea unui dispozitiv, in forma literei T, prin interventie chirurgicala. Acest dispozitiv impiedica spermatozoidul sa fertilizeze ovulul si poate fi scos, la cerere, atunci cand partenerii ajung la concluzia ca isi doresc aceasta schimbare. De asemenea, este eficient in 99% dintre cazuri, dar este recomandat in special femeilor care deja au nascut.

4.Plasturii contraceptivi (patch-urile): Patch-urile contraceptive sunt niste plasturi de dimensiuni foarte mici, care elibereaza doua tipuri de hormoni, ce ajung in sange, prin piele, prevenind astfel aparitia unei sarcini nedorite. Acesti plasturi trebuie aplicati pe zone curate, uscate si fara par (niciodata pe sani) si se inlocuiesc la fiecare 7 zile, timp de 3 saptamani la rand. Folositi in mod corespunzator, acestia au o eficienta foarte mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*