5 lucruri pe care IUBITA ta SIGUR le va face după ce te va PĂRĂSI! Numărul 2 e cea mai bună RĂZBUNARE!

Iubitele sunt cele mai bune, până când te lasă, căci atunci, se vor transforma în cel mai rău lucru din viața ta.

Dacă te întrebi vreodată ce fac ele după ce te părăsesc la marginea drumului, nu trebuie să cauți mai departe, căci aici vei găsi adevărul absolut.

E posibil să te simți liber și scăpat de un stres imediat după despărțire, dar când te aștepți cel mai puțin, te vei rătăci pe feed-ul ei, în speranța de a afla ce are de gând să facă acum că te-a părăsit.

Ei bine, aici e răspunsul tău!

1. Îți vinde lucrurile

Îți amintești când ți-a spus că poți să-ți aduci periuța de dinți, iar apoi, dintr-o dată, tot ce aveai era depozitat la casa prietenei tale?

Ei bine, lucrurile pe care ai fost prea leneș ca să le mai iei înapoi vor fi acum vândute, numai așa, pentru plăcerea ei.

Nu te va lăsa să te întorci ca să le mai recuperezi, pentru că foștii sunt cel mai rău lucru în viziunea sa. De asemenea, trebuie să țină pasul cu chiria, și știi ce înseamnă asta…

Așadar, va vinde tot ce i-a rămas de la tine: vechile tale tricouri, CD-urile și alte gadget-uri pentru care nu ți-ai găsit timp, toate vor fi acum ale altcuiva.

Le va vinde la cel mai scăzut preț, și poate chiar va arunca doar câteva dintre lucruri, ori le va da pe gratis.

2. Se va face „bună”

Adică va începe să-și lucreze corpul, pentru că ea mereu îți cerea să o însoțești la sala de gimnastică, însă tu reușeai cumva să o convingi să rămână pe canapea cu tine și să comande pizza în schimb.

Poate că a adăugat câteva kilograme în plus, dar imediat ce te-a părăsit, va intra în acțiune. Va merge la sală și își va tonifia corpul, de nici n-o vei mai recunoaște când o vei vedea întâmplător pe stradă. Ăsta este planul ei.

Toate acele amintiri cu voi doi mâncând înghețată și savurând Netflix and chill, vor fi ca o motivație suplimentară pentru ea.

Dintr-o dată, își va face un abonament de 6 luni la sală, va începe să ia cursuri de Pilates, își va testa flexibilitatea cu Yoga și va bea numai smoothie-uri cu semințe de chia.

S-ar putea să vezi fotografii de înainte și după cu ea, și noul său abdomen pentru care ai muri.

3. Se va îngrășa

Sau poate că după ce te va părăsi, va merge în direcția opusă, mai ales dacă tu erai cel în formă din relație, ținând mereu socoteala caloriilor din frigider și forțând-o să meargă cu tine la sala de gimnastică.

Ea se va răsfăța cu acea înghețată mult promisă și fâșiile de slănină la care tu îți dădeai ochii peste cap. Curbele ei se vor umfla în locuri notabile.

Dar te avertizăm, știe ea ce face, pentru că unii bărbați se dau pur și simplu în vânt pentru femei mai plinuțe.

4. Te va spulbera de pe Social Media

Când erați împreună, obișnuia să posteze des fotografii cu momentele voastre împreună. Și când te gândeai că va șterge tot ce avea cu tine, uite surpriza!

Ea va începe să spună la toată lumea cât de „nașpa” ești. Direct sau indirect, statusurile și melodiile postate de ea vor conține mesaje ascunse despre tine… de rău, bineînțeles.

Poate că o meriți sau poate că nu, cert este că ea asta va face. Nu se poate abține.

5. Se va împăca cu fostul ei

Despărțirea nu este niciodată ușoară pentru nimeni, în ciuda a tot ceea ce ar putea spune ea. Poți să te regândești și să reflectezi asupra tuturor alegerilor din viață, și chiar a situației dintre voi.

Unele femei au tendința de a se gândi înapoi și a derula momentele din dragoste până când ajung la foștii iubiți. Ea va începe să compare situația ei cu tipul cu care a fost înaintea ta, și-și va da seama că nu a fost chiar atât de rău până la urmă.

Și dintr-o dată, începe să-i simtă lipsa teribil. Când vei vedea statusul ei de pe Facebook schimbându-se de la „Singur” la „Într-o relație” în decurs de câteva zile de la despărțirea de tine, să știi că e vorba de fostul ei.

Click pe video! Dă mai departe și prietenilor!

Vi s-au întâmplat și vouă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*